Norwegian forsetter å fly mellom USA og Karibia

Norwegian forlenger rutetilbudet mellom USA og de karibiske øyene Guadeloupe og Martinique. Det betyr at reisende fra Skandinavia også neste vinter kan kombinere storbyferie på den amerikanske østkysten med en eksotisk strandferie i Karibia, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Etter stor suksess denne vinteren, har Norwegian valgt å forlenge rutetilbudet til Karibia inn i neste vinterprogram, i stedet for å parkere flyene, slik mange andre selskaper gjør i lavsesong. Dermed får passasjerene som besøker New York, Boston og Baltimore/Washington neste vinter muligheten til å kombinere storbyferien med sol og strand i Karibia – enkelt og til en lav pris.

– Vi er glade for å kunne tilby reisende muligheten til å fly mellom USA og Karibia også neste vinter. Etterspørselen har vært svært god, både blant amerikanere, fastboende på øyene og reisende fra Europa, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Øker i USA

På grunn av god etterspørsel, har Norwegian forlenget årets sesong ut april, og starter neste sesongs ruter én måned tidligere.

Norwegian er det eneste flyselskapet som tilbyr gratis WiFi mellom USA og Karibia. Utover Guadeloupe og Martinique, flyr selskapet også direkte fra Skandinavia og London til karibiske Puerto Rico, og fra København til St. Croix.

Med 38 direkte ruter mellom USA og Europa, er Norwegian det ikke-amerikanske flyselskapet som tilbyr flest ruter fra USA. Flyselskapet lanserte i forrige uke tre nye ruter mellom USA og Paris med oppstart til sommeren.

Martinique og Guadeloupe tilhører den franske delen av Karibia. Begge øyene er fransk territorium, og dermed en del av EU. Språket er fransk og valutaen euro. Øyene er betraktet som to av de vakreste i området, og har betydelig færre turister enn andre karibiske øyer.

Foto: Long-haul-crew i Norwegian (foto fra Norwegian).