Comfort Hotel Karl Johan blir Nordens første hotell med musikkstudio

Comfort Hotel Karl Johan og musikkollektivet Need Music går sammen om å bygge og drifte Nordens første hotell-musikkstudio, midt i Norges paradegate, Karl Johan, skriver Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

– Dette hotellet er bygget til ære for kultur og musikk. Derfor er det svært gledelig at vi nå har fått på plass Nordens første inhouse hotell-musikkstudio, og et fremoverlent musikksamarbeid med Need Music. Vi gleder oss til å ta i mot alle kreative sjeler, og se hvilke hits hotellet kan bli fødestue for, sier Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan.

Musikkstudioet er et samarbeid med musikkollektivet Need Music, bestående av DJs, musikere, vokalister og musikkprodusenter. Med bakgrunn fra jazz, klassisk, pop og EDM, leverer Need Music aktuelle og tidsriktige liveshow med et kontinentalt uttrykk. Musikkstudioet vil fungere som hovedkvarteret til Need Music, og samtidig være et verktøy for prosjekter de to partene planlegger fremover.

– Det er spennende å samarbeide med en stor aktør som Comfort, og det har vært inspirerende å være med på å skape profilen til et helt nytt hotell i hjertet av Oslo. Vi gleder oss veldig til overtakelsen, og vi kunne ikke fått bedre rammer for vårt nye studio enn i et nytt og amazing hotell, midt på Karl Johan, sier Andreas S. Haldorsen, også kjent som DJ Pistolpuma, i Need Music.

I tillegg til fullt musikkstudio, får hotellet to studiorom, skapt i samarbeid med Need Music. I disse rommene, som ellers er fullt utstyrte hotellrom, får artister og gjester mulighet til å koble seg på med egen datamaskin og spille inn musikk, liggende i hotellsenga. Studiorommene innredes i samarbeid med Warner Music Norge, med klenodier fra internasjonal og norsk musikkhistorie.

– Det er fantastisk kult at Oslo får et hotell med innspillingsfasiliteter inhouse. Vi vet at mange besøkende vil sette pris på å bo et sted hvor det er tilrettelagt for kreativitet og produksjon, rett utenfor soverommet. Kjærlighet til musikk og kultur, er helt i tråd med Warner Musics verdier, så det var ingen tvil om at vi ville støtte prosjektet, sier Guttorm Raa, General Manager Warner Music Norge.

Comfort Hotel Karl Johan åpner 12. mars 2016

Foto: Detaljer fra et av de nye «hotellrom-studioene» på Comfort Hotel Karl Johan. Foto fra Nordic Choice Hotels