Fremtidsrettet hotelledelse i et vestlandsperspektiv

Til høsten lanserer Høyskolen Kristiania Bachelor i Hotelledelse i Bergen. Studiet konsentrerer seg om revenue management, kundebehandling, salg og markedsføring, og måten man drifter og posisjonerer konkurransedyktige hotellbedrifter på. Studiet er helt unikt, og tilpasset fremtidens hotellnæring i vestlandsregionen, heter det i en pressemelding fra Høyskolen Kristiania.

– Vestlandet har en velutviklet reiselivsnæring, samt et rikt kulturliv. Samtidig har regionen mange dyktige praktikere, som vil bidra til å dele kunnskap og erfaring, sier rektor på Høyskolen Kristiania, Trond Blindheim.

– Høyskolen Kristiania har gjennom mange år tilbudt Bachelor i Hotelledelse i Oslo, med meget gode referanser fra tidligere studenter. Med vårt mangfold av faglige medarbeidere – blant annet innen tjenestemarkedsføring, merkevarebygging, reiselivsledelse og destinasjonsledelse – i tillegg til hotelledelse, er det derfor helt naturlig for oss å utvide tilbudet, og tilby dette studiet i Bergen og regionen, fortsetter han.

For både bransje og hotellinteresserte

Frokostseminaret «Framtidsrettet hotelledelse i et vestlandsperspektiv» presenterer noen av høyskolens forelesere, samt gjesteforeleser Kjetil Smørås, administrerende direktør ved hotellene Augustin og Grand Terminus.

Seminaret tar opp relevante problemstillinger innen hotelledelse, og passer for alle medarbeidere i næring og bransje, samt alle som er interessert i hotelledelse-studier.

Alle som deltar, mottar boken Regional merkevarebygging og stedsposisjonering.

Seminar

Sted og dato: Grand Hotel Terminus, 16. mars 2016, klokken 0800
Påmelding innen 14. mars

Program

08:00: Registering og frokost

Velkommen ved avdelingsdirektør på Høyskolen Kristiania Bergen, Axel Eikner

«Strategisk posisjonering av reiselivsopplevelser» ved professor Lars E. Olsen

«Arkitektur som verktøy for destinasjonsutvikling» ved førsteamanuensis Erling Dokk-Holm

«Hva blir viktig for den profesjonelle delen av reiselivet i møte med AirBnB og nye generasjoner reisende» ved Kjetil Smørås, administrerende direktør på hotell Augustin og Grand Terminus

«Hotellets muligheter innen stedsposisjonering» ved førsteamanuensis Elin Bolann

«Hvis jeg var reiselivsminister» ved rektor Trond Blindheim

Informasjon om Bachelor i Hotelledelse, ved avdelingsdirektør på Høyskolen Kristiania Bergen, Axel Eikner og Elin Bolann.

Foto: Trond Blindheim, rektor ved Høyskolen i Kristiania.