Clarion Hotel arrangerer eggjakt på 35 steder i Norden

På skjærtorsdag inviterer Clarion Hotel til storstilt eggjakt for tredje år på rad. Eggjakten arrangeres på hoteller i Sverige, Norge, Finland og Latvia.

For to år siden tok Clarion Hotel Post i Göteborg for første gang initiativ til eggjakten og gjemte 100 gullegg på ulike steder rundt om i byen. Samtlige egg inneholdt en premie til finneren, og toppgevinsten var en overnatting for to i hotellets mest påkostede suite. Eggjakten skapte stort engasjement lokalt, i mediene og i sosiale medier.

– Det tok en stund før vi skjønte hvor stort engasjement dette skapte blant folk i Göteborg. Hele 5700 tok del via Facebook og allerede klokken seks om morgenen så vi folk som lette etter egg. Selv personer som ikke fant noe egg, syntes det var en spennende aktivitet, sier Sofia Wackling, markeds- og kommunikasjonssjef på Clarion Hotel Post.

Nå er det igjen klart for Clarions eggjakt, og i år deltar nærmere femti hoteller på 35 steder i Sverige, Norge, Finland og Latvia.

– Clarions eggjakt har på kort tid blitt en populær og mye omtalt aktivitet i påskeuken. Å være et positivt innslag i nærmiljøet er viktig for våre hoteller. Gjennom eggjakten tilbyr vi en morsom aktivitet for hele familien, samtidig som vi viser at vi ikke er som alle andre hotellkjeder, sier Jessica Castegren, markeds- og kommunikasjonssjef i Clarion Hotel.

Slik gjennomføres eggjakten

Hvert hotell gjemmer mellom 20 og 100 gullegg på vilkårlige steder i byen. Eggene inneholder premier, som store hotellputer, restaurantbesøk, hotellovernattinger og drømmenatt i hotellets luksus-suite. Premiene løses inn på hotellene. I Norge starter eggjakten 22. mars kl. 06.00 og avsluttes senest kl. 18.00.

Alt om eggjakten publiseres på det lokale hotellets Facebook-event. Les mer om konkurransereglene her:

I Norge arrangeres eggjakten 2016 på følgende steder:

Arendal
Bergen
Hamar
Kristiansand
Lillehammer
Oslo
Sandefjord
Skien
Stavanger
Tromsø
Trondheim

Foto fra Clarion Hotel