Ingunn Weekly: HSMAI søker etter mentorer og «mentees»

HSMAI har i det siste arbeidet med å utvikle mentorprogrammet vårt, sammen med noen av medlemmene, som, i likhet med HSMAI, brenner for å utvikle andre og finne talenter – uavhengig av alder.

Nå er vi svært glade for å kunngjøre at programmet er kommet til stadiet der vi begynner å inkludere flere av dere, slik at vi får de første mentor-teamene på plass nå.

HSMAI inviterer mentorene til kick-off på den franske rivieraens Port La Galère 28. september, samme sted som er vertskap for HSMAI Region Europes Leadership Day, dagen i forveien.

Vi gleder oss til samarbeidet med mange store talenter og mentorer. Teksten fortsetter under presentasjonen.

HSMAI arbeider med å utvikle en plan for mentor-teamene, som inkluderer faktorer som nøkkelkompetanse og utvikling, så vel som konkrete tiltak, på kort og lang sikt, som vil bidra til å forenkle mentorenes planlegging og oppfølging gjennom «mentee-enes» utviklingsløp.

Vi ser frem til å følge programmets videre utvikling, og takker alle som har involvert seg og støttet prosjektet, og håper du gir beskjed, dersom du kunne tenke deg å være mentor eller vil ha en egen mentor.

Ha en fin weekend!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Fra HSMAI Region Europes nasjonale konferanse i Dublin i oktober 2015.