Ingunn Weekly: HSMAI Region Europe lanserer sine første Mentorer i mai

Programmet har vært i støpeskjeen en god stund nå, med god bistand fra noen av våre nærmeste rådgivere og styre. Alt nå kan vi fastslå at vi har fått mange interesserte henvendelser fra potensielle mentorer og «mentees».

Programmet er ikke utelukkende rettet mot unge kandidater, men folk i alle aldre. Uansett alder eller stilling, har jeg alltid vært fascinert av dedikerte og ambisiøse mennesker. Det å få møte folk som brenner for det de holder på med, enten det er på jobb eller i andre deler av livet, er noe av det som motiverer meg mest. Jeg setter stor pris på å møte folk som lykkes og som har et mål, som fortsatt husker hvor de kommer fra, og anerkjenner dem som hjalp dem underveis.

Gjennom karrieren har jeg vært så heldig å ha mentorer som har bidratt til min egen utvikling og vekst. Her vil jeg spesielt trekke frem Leif R. Evensen, hvis standhaftighet fikk meg til HSMAI – og her er jeg.  Leif omtales som «Mr Cornell», både i Norge og i store deler av Europa, på grunn av det omfattende arbeidet for Cornell University. Hans engasjement for å hjelpe andre til å utvikle seg fortsetter å imponere meg.

I løpet av de siste årene har jeg hatt gleden av å bli kjent med Michael Leven, som er et respektert hotell-ikon i USA. Med sin imponerende karriere og akademiske bakgrunn, kjenner mange  Michael Leven bl.a i den tidligere rollen President og COO i Sands Corp. (LVSC). Han er en enestående støttespiller for HSMAI i USA, og deres Leadership Day er oppkalt etter ham.  Jeg  har ved flere ulike anledninger fått testet ut mine ideer på han – han har nesten vært som en slags mentor.

Skal man lære, vokse og dele, hjelper det godt å være del av et internasjonalt nettverk. Vi samarbeider mye med Bob Gilbert og teamet hans i HSMAI i USA samt vår kollega Jackie Douglas i  HSMAI Asia Pacific, så vel som HSMAI Nederlands Hans Poortvliet. Sammen deler vi ideer, og støtter hverandre i våre arbeid for bransjen.

HSMAI Region Europe Mentor Programme er som nevnt beregnet på folk i alle aldre, og alle stadier i karrieren. Jeg har stor tro på at folk selv i overordnede stillinger kan dra nytte av en mentor utenfor egen organisasjon.

Dersom du kunne tenke deg å bli mentor, eller selv få deg en (eller kanskje begge deler?), ta gjerne kontakt med  Kaisla på ks@hsmai.eu eller +44 7714208494 for flere detaljer.

Bruk gjerne skjemaet for mentorer og «mentees», med øvrig dokumentasjon, som du finner her (dokumentet kan fylles ut og sendes inn).

Ha en fin ettermiddag!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: HSMAI Region Europes Mentor-program. Fotograf: Jarle Petterson