Best Breakfast by Tina lansert

Som vi skrev i går, ble Best Breakfast by Tina (Nordström) lansert i Oslo i dag, fredag 15. april. Etter stor suksess med konseptet i Sverige, er det nå de norske hotellene som får gleden av å servere sine gjester Best Breakfast.

Best Western hadde invitert firmakunder, reisebyråer og presse til lanseringsfrokost på Best Western Karl Johan Hotell, hvor Tina Nordström kom for å presentere sine ideer og tanker rundt frokosten hun har skapt for hotellkjeden.

Tina har laget nye, spennende produkter, som er unike for Best Breakfast. Samtidig har hun og hennes kollega, kokken Benny Cederberg, lagt til rette for at hotellene skal få sette sitt personlige preg på frokosten, slik at frokostopplevelsen blir litt annerledes fra hotell til hotell.  Oppskriftene er også tilgjengelig på nett, så hvis du som gjest har fått en ny frokostfavoritt, kan du enkelt lage retten hjemme.

Toppfoto: Den kjente svenske TV-kokken Tina Nordström. Foto fra Best Western Hotels.