Comfort Hotel og foodora tilbyr hotellsengleveranse av mat fra Oslo beste restauranter

Fra og med torsdag 28. april kan hotellgjestene bestille mat fra Oslos beste restauranter gjennom foodoras applikasjon, levert gratis, direkte til hotellrommet på Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Xpress Central Station, skriver Comfort Hotel i en pressemelding.

– Comfort-gjesten elsker nye og innovative løsninger. Derfor er gleden stor over at vi har fått til et samarbeid med foodora. Nå kan gjestene bestille mat fra Oslos beste restauranter, levert gratis, rett til hotellsenga, sier kjedens markedsdirektør Pouria Ruhi.

Foodora har blitt en kjempesuksess siden lanseringen i juli 2015. Flere av Oslos beste restauranter, som Kamai, Cru Vin & Kjøkken og Eataly, er tilgjengelige på plattformen. Selskapet har hatt en snittvekst på 120 prosent i nye bestillinger i måneden, siden oppstarten.

– I Comfort Hotel Xpress har vi funnet en partner som har den samme filosofien som oss i foodora, nemlig å tilby et kvalitetsprodukt som er enkelt å bruke , uten at det koster skjorta. Som reisende er det vanskelig å finne frem til den riktige restauranten, når du er på besøk i en ny by, og ofte ønsker man å slappe av på hotellrommet, for å lade opp batteriene til morgendagens gjøremål. Nå kan man slå to fluer i ett smekk, og jeg er sikker på at dette er et tilbud som blir verdsatt, sier Camilla Kildal, markedssjef foodora.

Comfort Hotel var først ute i Norden med check-in maskiner og mobile dørnøkler, og i forrige måned åpnet Comfort Hotel Karl Johan, Nordens første hotell med eget musikkstudio.

– I Comfort Hotel jobber vi kontinuerlig med å fornye hotellopplevelsen, ved å tilby produkter du ikke finner hos andre hotellkjeder. Vår ambisjon er å være alternativet for dem som ønsker seg en leken hotellopplevelse som forenkler hverdagen, avslutter Ruhi.

Foto: In bed with a burger. Foto fra Comfort Hotel