Hotelltalenter på fremmarsj hos Comfort Hotel

Hotellstjerna Solveig Voldheim, 37 år, kåret til årets hotelldirektør i Nordic Choice Hotels i 2015, vil fra mai måned overta stafettpinnen som driftsdirektør i hotellkjeden, med ansvar for Comfort Hotel i Norge. Jostein Rajala, 33 år, og Petter Kristiansen, 25 år, blir nye hotelldirektører i henholdsvis Comfort Hotel Xpress Youngstorget, og Comfort Hotel Xpress Central Station, ifølge en pressemelding utstedt av hotellkjeden.

– I Comfort Hotel vil vi gi sjansen til modige mennesker, som har visjoner og gjennomføringsevner, uavhengig av alder og bakgrunn. I Solveig Voldheim har vi lenge hatt en ung hotelldirektør, med en spennende bakgrunn, som har levert resultater år etter år. Solveig har Comfort Hotel i sitt DNA. Hun er ung til sinns, hun er leken, hun er offensiv og hun har glimt i øyet. Jeg er sikker på at hun kommer til å fortsette å levere fantastiske resultater for Comfort Hotel i mange år, sier Anna Spjuth, administrerende direktør for Comfort Hotel.

Solveig Voldheim har tidligere studert ved den prestisjetunge Central St. Martin i London, og har vunnet flere priser for sin innsats som hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Xpress Central Station.

– Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag. Xpress Youngstorget og Central Station har vokst til å bli to fantastiske hotellprodukter. Jeg er meget stolt av arbeidet vi har gjort på hotellene, og resultatene vi har fått til. Derfor er det litt vemodig å forlate stillingen som hotelldirektør, men samtidig vet jeg at jeg overlater dem i de beste hender, og gleder meg til andre oppgaver, sier Solveig Voldheim.

Jostein Rajala har lang erfaring fra hotellbransjen, og har siden 2014 vært en viktig del av Comfort Xpress teamet, med fremragende resultater på CV-en. Petter Kristiansen har hatt flere stillinger i Comfort Hotel siden 2010, og har, til tross for lav alder, vist unike lederegenskaper.

– I Comfort Hotel skal vi ta vare på talentene. Vi skal utvikle dem, og de skal utfordre oss til å bli bedre, mer innovative og lekne. I Petter og Jostein har vi funnet to fantastiske individer, som kan hotell, som har mye energi og gjennomføringsevne. Jeg gleder meg til å se hvordan de vil bidra til å utvikle Comfort Xpress hotellene framover, avslutter Anna Spjuth.

Foto: Petter Kristiansen, Solveig Voldheim og Jostein Rajala er utnevnt til nye direktører i Comfort Hotel-systemet. Foto fra Comfort Hotel (montert av redaksjonen).