Her får du Vestfolds beste frokost

Scandic Park Sandefjord er kåret til Vestfolds beste hotellfrokost i det uoffisielle Norgesmesterskapet i frokost, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

Ni av fylkesvinnerne i kåringen av Norges beste hotellfrokost i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast er nå klare. Dette er den mest omfattende vurderingen av norske hotellfrokoster. Mer enn 400 hoteller landet over blir testet.

I år gikk Scandic Park Sandefjord av med seieren i Vestfold. Det er fjerde gang hotellet er fylkesvinner i Twinings Best Breakfast. Hotelldirektør Thomas Ødegård ved Scandic Park Sandefjord er storfornøyd.

– Dette er gøy! Vi ville ta tilbake tronen om beste frokost i fylket. Det er tøff konkurranse om den beste frokosten. Alle ansatte har hatt fullt fokus gjennom hele året, så all ære til dem, sier Ødegård.

Fokus på kvalitet

Hotelldirektøren tror den viktigste grunnen til at hotellet har steget til topps er et stort fokus på å levere kvalitet hver dag.

– Vi har fullt fokus på å vinne hver dag. Kun på den måten kan vi levere topp frokost hver dag til alle våre gjester, sier Ødegård.

Satser på frokost

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er stolt over at Scandic Park Sandefjordhar vunnet i Vestfold.

– Frokosten er et viktig satsningsområde for oss. Jeg vet at det legges ned en enorm innsats blant alle medarbeidere for å dra disse seierne i land, og da smaker det selvfølgelig ekstra godt, sier han.

I år har Scandic Park Sandefjord fått egen egg-meny, med en dedikert frokostkokk. De har også Debios bronsemerke med minimum 15 økologiske produkter på menyen. Ferske kortreiste råvarer står også i fokus.

– Scandic skal være best på frokost. Det betyr at vi alltid må prøve ut nye ting for å ligge et hestehode foran. Kåringen viser at satsningen bærer frukter, og at frokosten blir godt mottatt, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke ved Scandic Hotels Norge.

Kvalitetsstempel

Twinings Best breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen går ut på at 400 hoteller over hele lander vurderes av en uavhengig jury i tillegg til Haugen-Gruppens konsulenter som består av kokker og sommelierer. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut i fra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Twinings Best Breakfast arrangeres for ellevte år på rad. Vanligvis blir fylkesvinnerne og Norgesvinneren annonsert samtidig, men i år annonseres vinnerne fortløpende. Den nasjonale vinneren er klar i løpet av høsten.

Foto: Fra frokostbufeen på Scandic Park Sandefjord. Foto fra Scandic Hotels.