Trysil med årets morsomste sommerjobb

Sykle på sti, smile pent på bilder, madrasstesting og måle vanntemperatur i bassenget, er noen av arbeidsoppgavene i det som må være sommerens morsomste jobb. Trysil utlyser nå stillingen som testpilot i Trysil Bike Arena og familier oppfordres til å søke på stillingen, heter det i en pressemelding fra Destinasjon Trysil.

Trysil er fortsatt mest kjent som en vinterdestinasjon, men det ønsker destinasjonsselskapet å gjøre noe med. Sommer-Trysil er i full utvikling, og det er stisykling som er hovedattraksjonen i det de kaller naturens fornøyelsespark. Nå ligger stillingsannonsen til det som trolig er årets morsomste sommerjobb ute på finn.no.

– I år lanserer vi flere spennende sykkelnyheter i Trysil, og vi vil gjerne sikre oss at disse nyhetene faller i god smak hos hele familien. Derfor søker vi etter totalt 6 testpilotfamilier som skal teste og anmelde attraksjonene i Trysil Bike Arena. Vi vil selvfølgelig sørge for at testpilotene får tilgang på alt av utstyr de trenger i form av sykler og guiding. I tillegg får testpilotene leiebil fra Avis, overnatting i leilighet eller på Radisson Blu Resort Trysil og mulighet til å teste andre aktiviteter i Trysil, forteller turistsjef i Trysil, Gudrun Sanaker Lohne.

Passer hele familien

Stillingen som testpilot innebærer flere utfordringer, som for eksempel å sykle den nybygde sykkelstien som går fra toppen av stolheisen og i fine svinger 7,5 km nedover fjellet.

– Den nye heisbaserte sykkelstien høres kanskje vanskelig ut, men den skal passe for hele familien. Det blir veldig spennende å få testpilotenes dom på denne nyheten, men vi er ganske sikre på at dette blir en ”hit” i Trysil både blant store og små. Utover testing av sykkelstier får testpilotene andre arbeidsoppgaver som å kvalitetssikre vanntemperatur i bassenget, teste madrasser på overnattingsteder og smile pent på bilder, sier Sanaker Lohne.

Danske og svenske testpiloter

Tidligere i vinter ble det også i Danmark utlyst en stilling som testpilot i Trysil, og nå får også svenskene mulighet til å komme til Trysil for å kvalitetssikre sommerproduktene.

– Om vinteren er over 60 prosent av gjestene våre dansker og svensker. Nå vil vi gjerne at disse skal få oppleve Trysil om sommeren. Det kan i aller høyeste grad se ut som at de vil. I Danmark var det 2400 familier som søkte på jobben som testpilot i Trysil, og vi hadde over 400.000 visninger på søknadsfilmen (under) som vi la ut i sosiale kanaler. Nå håper vi at minst like mange nordmenn og svensker søker på stilling, sier Sanaker Lohne. Teksten fortsetter under filmklippet.

https://youtu.be/CK_oV37kdZk

– Vi gleder oss til å invitere testpilotfamiliene til Trysil i sommer. Besøkene blir godt dokumentert og skal brukes i vår kommunikasjon i etterkant. I tillegg får testpilotene selv dokumentere besøket ved hjelp av våre go-pro kameraer. På den måten vil vi kunne presentere Trysil gjennom deres øyner og anmeldelser. Noe som blir mer troverdig for mottaker enn hvis vi selv skulle fortelle hvor fantastisk Trysil er, smiler Sanaker Lohne.

Foto: Dette er et av elementene som testpilotene skal anmelde. Hvordan takler de sykling i Sherwood-skogen? Fotograf: Jonas Hasselgren/Utefoto.