Det blir stillere om bord på SAS’ morgenfly

Nå blir det stillere om bord på morgenavgangene til SAS. En nyhet for SAS-passasjerene som reiser ofte på morgenen, er at selskapet nå begynner med Silent Morning Flights. Besetningen hilser velkommen om bord, deretter foregår det ingen servicekommunikasjon mellom sikkerhetsgjennomgangen og rett før landing, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

SAS fortsetter med forbedringer for Skandinavias frekvente reisende, og innleder nå en test, der de fleste annonseringer om bord, unntatt sikkerhetsannonseringene, tas bort på flyvninger med avgangstider før klokken ni om morgenen. De fleste som reiser ofte med SAS, kjenner allerede til informasjonen og servicetilbudet om bord. Derfor skal Silent Morning Flights nå testes i perioden mai til september, på samtlige av selskapets innenriksavganger og flyvninger mellom de skandinaviske landene.

– Vi kaller det Silent Morning Flights, og det innføres slik at våre kunder skal kunne utnytte sin tid på morgenflyet til det de selv ønsker; sove, lese, nyte frokost eller forberede sin arbeidsdag. Vi lytter hele tiden til våre meste frekvente reisende, og vet at de foretrekker å nyte morgenkaffen sin i stillhet, snarere enn til lyden av en annonsering de har hørt mange ganger. Derfor gjør vi denne testen i sommer, sier Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og utviklingssjef i SAS.

I tilegg til at kapteinen hilser velkommen om bord, vil sikkerhetsgjennomgangen fremdeles fremføres. Deretter kommer det til å være stille i kabinen frem til landing.

For passasjerer som reiser ofte har SAS i løpet av den siste tiden også åpnet flere Café Lounger, og i forrige uke lanserte SAS en City Lounge i sentrale Stockholm.

Illustrasjon: SAS lanserer Sound of Silence-flights som et prøveprosjekt sommeren 2016.