SAS åpner Café Lounge på Vigra

2. juni åpner SAS en ny Café Lounge på Ålesund  lufthavn, Vigra, og med dette får SAS’ frekvente reisende nyte godt av det etterspurte tilbudet, også på sine flyreiser til og fra Sunnmøre, skriver selskapet i en pressemelding.

SAS satser på å bedre servicetilbudet over hele landet. Innenriksloungen på OSL, samt Café Loungene i Trondheim og Tromsø, er blitt svært populære. Nå utvides tilbudet med Café Lounge på Vigra, og senere vil tilsvarende lounger åpnes på Flesland og på Sola.

– Vi gleder oss, sammen med våre kunder, over at vi nå kan lansere et så etterspurt produkt. Sammen med Fast Track, som gir hurtigere passering gjennom sikkerhetskontrollen, er kafelounger høyt verdsatt blant de som flyr ofte, og den ekstra bekvemmeligheten loungetilbudet gir, oppleves både nedstressende og servicevennlig, og er utviklet spesielt for dem som er hyppige reisende, sier konserndirektør for kommersiell virksomhet i SAS, Eivind Roald.

SAS Café Lounge på Vigra er på cirka 70 kvadratmeter. Her kan de reisende nyte godt av gratis trådløst internett, servering av drikke og enkel mat, lese magasiner, og lade pc-er, mobiler og annet elektronisk utstyr.

Passasjerer som reiser med SAS Plus-billetter, og/eller er i besittelse av et EuroBonus Gull eller Diamant-kort, har adgang til Café Loungen.

Loungen åpner 2. juni med en offisiell markering fra 13.30, og på åpningsdagen vil alle reisende være velkommen.

Virtuell rundtur i SAS Lounge med Google Street View

Nå kan du se og utforske SAS-loungen på Oslo lufthavn med Google Street View. De virtuelle besøkende får se alle detaljene i den populære loungen, blant annet de områdene som er innrettet for at de reisende kan sitte og jobbe, matbuffeten og lekerom for barn.

Klikk her for å gå på oppdagelsesferd i SAS-loungen.

Illustrasjon: Tegning av en SAS Café Lounge.