Her får du Akershus’ beste frokost

Scandic Oslo Airport er kåret til Akershus’ beste hotellfrokost, i det uoffisielle Norgesmesterskapet i frokost, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

Alle 19 fylkesvinnerne i kåringen av Norges beste hotellfrokost, i den anerkjente konkurransen Twinings Best Breakfast, er nå klare. Dette er den mest omfattende vurderingen av norske hotellfrokoster. Mer enn 400 hoteller landet over blir testet.

I år gikk Scandic Oslo Airport av med seieren i Akershus. Det er andre gang hotellet er fylkesvinner i Twinings Best Breakfast. Hotelldirektør Niklas Mikael Lindstrøm ved Scandic Oslo Airport er storfornøyd.

– Vi er så stolte over å ha blitt fylkesvinnere for andre gang. Alle på hotellet står på hver eneste dag, for å gi gjestene den beste frokostopplevelsen, sier Lindstrøm.

Team som inspirerer

Hotelldirektøren tror den viktigste grunnen til at hotellet har steget til topps, er at frokosten stadig utvikles og forbedres.

– Vi har utvidet produktsortimentet, men det som gir oss prisen, andre året på rad, er vårt dedikerte frokostteam, som har klart og skape en så fantastisk atmosfære i frokostsalen, at både gjester og ansatte hver dag lar seg imponeres og inspireres, sier Lindstrøm.

Satser på frokost

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er stolt over at Scandic Oslo Airporthar vunnet i Akershus.

– Frokosten er et viktig satsingsområde for oss. Jeg vet at det legges ned en enorm innsats blant alle medarbeidere for å dra disse seierne i land, og da smaker det selvfølgelig ekstra godt, sier han.

I år har Scandic Oslo Airport bygget på brødstasjonen ytterligere, med baguetter, rundstykker og nye brødsorter, og tilbyr i dag rundt 20 forskjellige brød, der cirka halvparten kommer fra det lokale bakeriet Nærbakst. I tillegg kan gjestene presse sin egen appelsinjuice om morgenen.

– Scandic skal være best på frokost. Det betyr at vi alltid må prøve ut nye ting, for å ligge et hestehode foran. Kåringen viser at satsingen bærer frukter, og at frokosten blir godt mottatt, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke ved Scandic Hotels Norge.

Kvalitetsstempel

Twinings Best breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen går ut på at 400 hoteller over hele lander vurderes av en uavhengig jury i tillegg til Haugen-Gruppens konsulenter som består av kokker og sommelierer. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut i fra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Twinings Best Breakfast arrangeres for ellevte året på rad. Vanligvis blir fylkesvinnerne og Norgesvinneren annonsert samtidig, men i år annonseres vinnerne fortløpende. Den nasjonale vinneren er klar i løpet av høsten.

Foto: Nebih Ahmaxhekaj, ansvarlig frokostkokk ved Scandic Oslo Airport. Foto: Scandic Hotels.