Ekspanderer i USA

Norwegians internasjonale ekspansjon fortsetter, nå med ny rute mellom Fort Lauderdale/Miami i Florida og den fransk-karibiske øya Guadeloupe. Norwegian tilbyr nå 41 ruter mellom USA og Europa, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

Fra desember vil Norwegian fly to ukentlige avganger mellom Sør-Florida og øya som tilhører den franske delen av Karibia. På grunn av stor etterspørsel forrige vintersesong, vil Norwegian tilby fire ukentlige avganger mellom New York og Guadeloupe.

– Vi lanserte våre første USA-flyvninger for tre år siden, og responsen fra amerikanske reisende, på våre lave priser og nye, mer miljøvennlige fly, har vært fantastisk. Det er derfor en glede å utvide tilbudet mellom det amerikanske fastlandet og den karibiske øya Guadeloupe, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl.

Den nye ruta vil også gi selskapets passasjerer fra Europa en gylden mulighet til å kombinere noen dager i Fort Lauderdale eller Orlando, med en eksotisk ferie i Karibia.

Forrige vinter lanserte Norwegian flere ruter mellom den amerikanske østkysten og de franske øyene Guadeloupe and Martinique. Tilbudet ble svært godt mottatt av reisende, både i USA og på øyene, og rutene fortsetter i november.

Foto: En 787-9 Dreamliner, som er en større versjon av den første generasjonen Dreamlinere Norwegian kjøpte inn. Foto fra Norwegian.