Ny direktør til Scandic Flesland Airport

Birte Bratland Hevrøy blir hotelldirektør, når Vestlandets største kongresshotell, Scandic Flesland Airport åpner neste år, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

– Det blir en stor utfordring, på et tøft marked, men jeg gleder meg, sier hun.

Birte Bratland Hevrøy er i dag hotelldirektør på Scandic Byparken i Bergen. Nå blir hun leder for Vestlandets største kongressenter, som åpner tidlig kommende vår. Hotellet får 306 rom og 25 møterom. De to største møterommene vil ha plass til henholdsvis 500 og 1000 personer.

– Det blir spennende å lede et så stort, og helt nytt, hotell. Jeg gleder meg til å starte rekrutteringen, og bygge opp et sterkt team, som skal levere de beste kurs- og gjesteopplevelsene i byen, sier Hevrøy, som har jobbet i Scandic og Rica i 20 år, med både salg og drift i alle hotellavdelinger.

Etter hotellhøyskolen var hun salgssjef i Rica, deretter hotelldirektør på Rica Hotel Bygdøy Allé. Birte er bergenser, og også gift med en, så turen gikk etter hvert over fjellene.

Nese for business

Hevrøy høster lovord av administrerende direktør i Scandic, Svein Arild Steen-Mevold:

– Birte er en trygg og erfaren leder, som kjenner Scandic godt. Under hennes ledelse har Scandic Byparken vunnet fylkets beste frokost hele syv ganger. Hun har en nese for business, som er viktig i et krevende marked, sier Steen-Mevold.

Bidrar til flere kunder

Birte Bratland Hevrøy ser med glede og ydmykhet på den nye utfordringen:

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye oppgaver, og til å være en del av en viktig satsing for Scandic. Samtidig blir det en stor utfordring, på et tøft marked, hvor flere nye hoteller åpner fremover. Jeg tror imidlertid at Scandic Flesland Airport vil bidra til ny trafikk på markedet. Kjeden har en sterk merkevare, og hotellet får fasiliteter for store, internasjonale kongresser, som markedet har ønsket seg i lang tid, sier hun.

Hevrøy begynner i den nye stillingen 1. september. Scandic leter nå etter en ny hotelldirektør til Scandic Byparken i Bergen.

Foto: Scandic Flesland Airport. Foto fra Scandic Hotels.