– Bergens beste hotell

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen har kapret førsteplassen hos TripAdvisor i Bergen, og er, ifølge brukerne, nå byens beste hotell, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Hotellet sto ferdig totalrenovert i januar 2016, og har, i løpet av det siste halvåret, klatret til topps på rangeringen til det populære nettstedet, som for øvrig er HSMAIs nære samarbeidspartner, med strålende tilbakemeldinger fra gjestene.

– God service i alle ledd, høyt nivå på frokost og kveldsmat, og at vi alltid gjør det lille ekstra for gjestene våre, er det som går igjen på tilbakemeldingene vi har fått, sier konstituert hotellsjef Veronica Nortvedt.

Toppscore på TripAdvisor

– Kjempetrivelig personale, et gedigent pluss for kveldsmat, servicen var kjempegod! Blide mennesker som gjorde sitt ytterste for hotellet. Det virket som folk hadde kunnskap om det de drev med – både de som stod i resepsjonen og de som jobbet i restauranten. Alle var genuint opptatt av at gjestene skulle ha det bra! Vi ble tilbudt kaffe, hotellets spesielle desserter, og lignende. Frokosten var over all forventning med tilbud til alle og enhver, hjemmelaget smoothie, ferskpresset juice, økologisk, glutenfritt, hjemmelaget pålegg, osv. Alt som var lagd var helt riktig tilberedt. Som kostrådgiver, matentusiast og trener får frokosten en terningkast 6+! Vi ble over en ekstra natt grunnet frokosten, sier tidligere gjest Catharina N.

Finalist i Norges Beste frokost-kåring

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er ett av fire Thon-hoteller som er med i finalen om Norges beste frokost. Konkurransen Twinings Best Breakfast arrangeres for tolvte gang av Haugen-Gruppen, og vinneren blant de elleve gjenværende finalistene, kåres i løpet av høsten.

– Vi vet hvor viktig en god frokost er for våre gjester. Derfor har vi stort fokus på å servere den beste starten på dagen, med lokale råvarer, flere typer nystekt brød, hjemmelaget pålegg, smoothies og mye annet godt, forteller Nortvedt.

Fakta om Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er et moderne hotell i hjertet av Bergen sentrum, med 129 rom, moderne konferanseavdeling med åtte møterom og kapasitet opp til 170 personer. Det er lagt stor vekt på komfort på rommene, med Smart-TV, Bose-anlegg, og morgenkåper på alle rom. Det serveres en velsmakende frokostbuffet, med fokus på lokale råvarer. På kveldene serveres det også kveldsmat fra søndag til torsdag i hotellets gjestelounge, som er inkludert i prisen. Ønsker gjestene å trene, byr hotellet også på et moderne treningsrom.

Foto: Fra et av rommene på Thon Hotel Rosenkrantz Bergen. Foto fra Thon Hotels.