Norwegians første Frankrike–USA-flyvning tar av

Norwegians internasjonale satsing fortsetter. En fullbooket Dreamliner tok sent torsdag 28. juli av fra New York, mot Paris, for første gang, og påfølgende dag fløy selskapet for aller første gang fra Paris til New York. Etterfulgt av lansering av flyvninger mellom Paris og Los Angeles, samt Paris og Fort Lauderdale. Etterspørselen har vært svært god på begge sider av Atlanteren, skriver selskapet i en pressemelding.

Norwegians langdistanseruter mellom Frankrike og USA er i gang. Fredag kveld tok en fullbooket Dreamliner av fra Paris (CDG) og satte kursen mot New York (JFK) for første gang. Dette er den første av til sammen tre langdistanseruter som er blitt lansert mellom Frankrike og USA. Sist helg startet Norwegians flyvninger mellom Paris og Los Angeles, og 4. august er det duket for flygninger mellom Paris og Fort Lauderdale i Florida.

– For å konkurrere i global luftart, er det viktig å bygge en robust internasjonal virksomhet. Vi har i dag en betydelig tilstedeværelse på London Gatwick og på Kennedy-flyplassen i New York. Med Paris på langdistansekartet, kan vi tilby enda flere reisende på begge sider av Atlanteren muligheten til å fly komfortabelt, til en lav pris. De nye rutene mellom Paris og USA er så langt blitt tatt veldig godt imot, av både franskmenn og amerikanere, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian har i dag åtte fly av typen Boeing 787-8 Dreamliner og tre fly av typen Boeing 787-9 Dreamliner i flåten. Langdistanseflåten vil innen få år bestå av 42 Boeing 787 Dreamlinere.

Foto: Fra åpningen av Norwegians New York–Paris-rute. Foto fra Norwegian.