Nina Henriette Brandanger ny Continental-direktør

Nina Henriette Brandanger er fra 1. september ansatt som ny hotelldirektør ved Hotel Continental AS, skriver hotellet i en pressemelding.

Brandanger har erfaring fra nasjonalt og internasjonalt reiseliv, og har en «Swiss Higher Diploma» i Hotel and Tourism Management fra hotellskole i Sveits.

De siste syv årene har hun vært hotelldirektør, og drevet Hotell Bondeheimen og Kaffistova i Oslo. Hun er ikke fremmed for Hotel Continental, hvor hun tidligere var ansatt i totalt fem år, først som resepsjonssjef fra 2004, og så som revenue manager fra 2007. Internasjonal erfaring innenfor reiseliv har Brandanger fra USA, hvor hun, i tillegg til å ha arbeidet på Epcot-senteret i 1997, startet sin hotellkarriere som praktikant på «Beach House», Hilton Head Island, i South Carolina i 2000.

– Jeg  er veldig stolt og samtidig ydmyk over å være tilbake på Hotel Continental, og jeg ser frem til å samarbeide med kjente og nye kolleger her på huset. Samtidig klyper jeg meg litt i armen, tenk at jeg fikk drømmejobben på Norges flotteste hotell, sier hun selv.

Foto: Nina Henriette Brandanger, direktør ved Hotel Continental AS. Foto: CF Wesenberg, Kolonihaven.no,