Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen moderniserer

Et av Gardermoens mest populære hoteller, Radisson Blu Airport Hotel, har brukt sommermånedene på å renovere hele konferanseavdelingen. Målsettingen er at hotellet skal være det mest ettertraktede konferansehotellet på flyplassen, og ha de mest fornøyde gjestene, skriver Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

– Våre konferansefasiliteter er veldig populære, mye takket være vår unike beliggenhet, med direkte tilgang til flyplassterminalen. Nå har vi oppgradert møtelokalene, for å gi gjestene det ypperste av fasiliteter, design og komfort, forteller Jörgen Ljunggren, General Manager hos Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen.

LINK Arkitektur er designerne bak prosjektet, og har renovert konferanseavdelingen, med 31 møterom og business-senter, som nå har inspirerende design og det nyeste innen tekniske løsninger og AV-utstyr. Også fellesarealene i hotellet er nyoppusset, i en moderne og elegant design.

Fornøyde gjester

Hotellet er et av de mest populære hotellene på Oslo Lufthavn Gardermoen, og mer enn syv av ti gjester rangerer det som «ypperlig» eller «svært bra» på TripAdvisor. Nå håper hotelldirektøren at renoveringen skal gi enda mer fornøyde gjester.

– Blant de positive tilbakemeldingene, nevnes hotellets sentrale beliggenhet og vår gode service. Med denne renoveringen håper og tror vi at møtedeltagere og arrangementsplanleggere vil bli enda mer imponert av våre toppmoderne, romslige konferansefasiliteter, som ligger en kort spasertur fra terminalen, Ljunggren.

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen ligger rett ved lufthavnterminalen, og en kort gangbro knytter hotellet til terminalen. Hotellet har fem hundre komfortable gjesterom og suiter, og tilbyr gjestene Radisson Blus velkjente Super Breakfast, som skal gi den beste starten på dagen, samt hotellkjedens prisvinnende servicefilosofi, Yes I Can!

Rezidors mest omfattende Norden-renovering

Renoveringen av Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen er en del av Rezidor Hotel Groups mest omfattende renoveringsprosess i Norden noensinne. Rezidor Hotel Group investerer cirka én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Hotellkjedens målsetting er å gi gjestene de beste internasjonale hotellopplevelsene, med lokal vri, og bransjens beste service.

Fakta om Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Direkte tilknyttet Oslo lufthavn, Gardermoen via en overbygd gangbro.
500 rom totalt, de fleste av dem med fantastisk utsikt over lufthavnen.
Lydtette vinduer er installert i alle rom, noe som gir et rolig opphold skjermet fra omgivelsene.
Rom med rullestoltilgang og rom for allergikere.
Radisson Blus Super Breakfast-buffet serveres i Toot’s International Restaurant
Lunsjmeny og à la carte-middag i AfterGate.
Stedets egne Fit4Flight velværesenter er utstyrt med badstue og golfsimulator med 32 virtuelle golfbaner.
Velutstyrte møtelokaler, som består av 31 rom og innkvartering for opp til 1000 gjester.

Foto: Fra resepsjonsområdet på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen. Foto fra Rezidor Hotel Group.