Fylkeskommunene tilbake hos Berg-Hansen Trondheim

Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag Fylkeskommune er tilbake hos Berg-Hansen i Trondheim, etter to års fravær, skriver reisebyrå-kjeden i en pressemelding.

Onlineløsningen, som blant annet er tilrettelagt for tog og flytaxi, og Reiseappen, med sine mange tjenester og funksjonaliteter, er noen av punktene Berg-Hansen kom best ut av, i anbudsprosessen. Avtalen gjelder fra 1. november 2016, og frem til oktober 2018, med opsjon på to år.

– Fylkeskommunene er en spennende kunde for oss. De har mange ulike reisebehov som skal dekkes, og vi ser frem til bistå de reisende med en enklest mulig reisehverdag, sier salgs- og markedssjef i Berg-Hansen Trondheim, Bjørn Fremstad.

Berg-Hansen har investert mye i både reiserådgiver-kompetanse, utvikling av teknologi og digitale tjenester. Det å ha en stor utviklingsavdeling, gir klare fortrinn når det gjelder å utvikle tjenester som er skreddersydd norske brukerbehov. Disse løsningene gjør det effektivt å være på jobbreise.

Foto: Salgs- og markedssjef Bjørn Fremstad og daglig leder Line Merethe Viggen i Berg-Hansen Trondheim. Foto fra Berg-Hansen.