Ingunn Weekly: Inspirasjonstur til London

Denne uken har vi vært på inspirasjonstur til London, for å forberede oss og hente ideer til et av våre største arrangementer, HSMAI Møte- og Eventbørsen, som finner sted i Oslo, hver januar måned.

Det er et arrangement vi har arrangert i over 20 år, og sist januar ble konseptet helt fornyet, til et lounge-konsept. Det skulle vise seg å være en riktig beslutning, og neste HSMAI Møte- og Eventbørsen finner sted i Operaen i Oslo, 25. januar 2017, der vi venter over 500 deltagere. Klikk her for å lese mer om arrangementet.

Med oss på turen hadde vi en av landets ledende restaurantgrupper, Fursetgruppen, i tillegg til Norwegian Promotion Group (NPG), som er markedsledende innen utstillings-kommunikasjon, design og oppføring av messestands. Fursetgruppen består av 21 oslorestauranter, inklusive Maaemo, med sine tre Michelin-stjerner. Både NPG og Fursetgruppen er HSMAI-medlemmer, og nære samarbeidspartnere i forbindelse med HSMAI Møte- og Eventbørsen på Operaen i januar.

I løpet av turen tilbrakte vi noe tid i SAS’ Gold Lounge på Gardermoen. Vi vil gjerne rette en varm takk til SAS, for god personlig service og gode ideer.

I London bodde vi på citizenM Tower of London Hotel, som åpnet i juli. Tusen takk til citizenMs Lennert, som sponset oss med alle rommene. For et fantastisk og innovativt hotell, og for en utsikt!

Vi sjekket også ut et par executives– og club-lounger til noen av de ledende hotellkjedene, så vel som spennende londonrestauranter, som inspirasjon til arrangementet. HSMAI Region Europe kommer også til å arrangere Møte- og Eventbørser i London og Frankfurt. Mer om dette senere.

Ha en strålende helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail
Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI

Toppfoto: Marianne Nygård-Hansen, Head of Marketing & Communication i Fursetgruppen, Erling Sjøen Mikkelsen, daglig leder i Restauranthuset Operaen; Ingunn Hofseth, President & CEO i HSMAI Region Europe, Linda Ramberg, prosjektleder i HSMAI Region Europe; Kristian Lerø, prosjektleder i NPG.