Clarion Hotel lanseres i Finland – åpner to hoteller samme uke

Clarion Hotel satser på et nytt marked, og åpner to hoteller i Helsingfors, begge to med det prisbelønte restaurantkonseptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotel Helsinki, som ligger på attraktive Busholmen, åpnet på mandag, og Clarion Hotel Helsinki Airport åpner lørdag. Den offisielle innvielsen for begge hotellene er 24. oktober, skriver kjeden i en pressemelding.

Clarion Hotel Helsinki er, med sitt unikt designede bygg på 78 meter, et av byens høyeste. Cocktailbaren Sky Room ligger i 16. etasje, med en slående utsikt over byen. Cocktailmenyen er komponert som en hyllest til kjente bygninger og steder i Helsingfors, som kan ses fra Sky Room.

Med disse to hotellene skaper Clarion nye, levende møteplasser for lokalbefolkningen og hotellgjester, og når en bred målgruppe på strategisk viktige plasser. Et hotell midt i byens puls, og det andre i direkte tilknytning til flyplassen.

– Å introdusere et nytt varemerke på et nytt marked, har vært en spennende reise helt fra starten, sier Henrik Berghult, Vice President Clarion Hotel.

– Å åpne to hoteller i én og samme uke, er ikke noe vi har gjort tidligere, men sammen med det fantastiske teamet i Helsingfors, viser vi hva vi er i stand til. Vi slår ned ideen om hva en tradisjonell hotellopplevelse er, og beviser igjen at vi rocker, fortsetter han.

Clarion Hotels populære restaurantkonsept, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, møter nå et nytt marked, ny kultur og nye smaker. Som i alle Kitchen & Table-restauranter, kombineres lokale råvarer og tradisjoner med smaker fra multikulturelle Manhattan. Det lokale DNA-et er alltid et viktig innslag. Nærliggende leverandører og bryggerier er blitt valgt med omhu. Gjester som besøker Kitchen & Table kommer til å oppleve en avslappet og urban atmosfære, der fine dining erstattes av fun dining. De som har besøkt Marcus Samuelssons omtalte restaurant, Red Rooster i Harlem, New York, kommer til å kjenne igjen retter fra menyen.

Foto: Clarion Hotel Helsinki, i hjertet av Helsingfors. Foto fra Clarion Hotel.