Nå heter Star Tour TUI

–  Vi er nå helt integrert i verdens største reiseselskap. Vi får tilgang til en hel verden av ressurser, som vil komme kundene våre til gode, sier André Braathen, Country Manager TUI Norge, som inntil i dag het Star Tour, i en pressemelding.

– TUI vil få et bredere og mer fleksibelt tilbud i tiden som kommer, fortsetter han.

Ikke alt blir nytt

Selv om navnebyttet markerer en stor endring, vil TUI fortsatt være det mange kjenner selskapet for, med tilbyr pakkereiser til kjente og kjære destinasjoner, og fortsatt med kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki og København. De skandinaviske guidene er tilstede på TUIs hoteller og destinasjoner, og alles kjære Bamseklubb finnes fortsatt.

– Våre norske kunder er erfarne reisende, som kontinuerlig søker nye ferieopplevelser. Vi jobber hele tiden med å kunne tilby dem det beste av nye destinasjoner, fly, hotell, cruise og spennende opplevelser, sier Braathen.