Jamie Oliver åpner på nye Avinor Oslo lufthavn

Med Jamie’s Deli åpnet den britiske stjernekokken sin første restaurant i Norge tirsdag 1. november. Det er også verdenspremiere på Jamie’s Deli-konseptet, skriver Avinor Oslo Lufthavn i en pressemelding.

– Vi er svært stolte av å kunne tilby Jamie Oliver til Norge, og Norge til Jamie Oliver. Menyen er satt sammen av Oliver selv, og det et kvalitetsstempel som er kjent i hele verden, ikke bare i Norge, sier kommersiell direktør ved Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen. Teksten fortsetter under videoklippet.

Ferskt brød og italiensk kaffe

Jamie’s Deli er skapt ut fra ideen om det italienske bordet, der man kan nyte god mat i felleskap. Man kan velge fra et lekkert utvalg av salater, antipasti, hjemmelaget pizza, smakfulle sandwicher og ferskt tilberedt kjøtt av ulik art. Ferskt brød og bakervarer, samt frokostprodukter servert med klassisk, italiensk kaffe.

– Vi skal servere reisende rustikke retter, i et moderne, men uformelt miljø. Alt som serveres, er laget av ferske, sesongbaserte og, ikke minst, bærekraftige ingredienser, sier administrerende direktør i Select Service Partner (SSP), Morten Solberg-Nilsen, som er operatør for 29 serveringssteder som skal åpne i løpet av 2016 og 2017 på Norges hovedflyplass.

Første store åpning

Han gleder seg over den første store åpningen av et serveringssted på nye Oslo lufthavn, og tror de reisende kommer til å ta imot nykommeren på en god måte.

– All mat på menyen har nøye utvalgte råvarer, med få tilsettingsstoffer samt lite salt og sukker. Høy kvalitet er viktig, for både oss og for Jamie Oliver. Vi håper og tror de reisende vil sette pris på godt håndarbeid og god mat, sier Solberg-Nilsen.

Ritazza åpner i ny drakt

Rett ved siden av Jamie’s Deli åpner en gammel kjenning. Ritrazza har åpning samme dag, og dette er gode nyheter for alle som er glade i kaffe.

– Caffè Ritazza er en moderne kaffebar, med godt utvalg av mat og bakervarer, med røtter fra den tradisjonelle italienske café. Denne cafeen har spesialisert seg på baristakaffe på reisemarkedet, og er godt kjent hos mange reisende, avslutter Solberg-Nilsen.

Mange nye spisesteder

Lurer du på hva annet som kommer på nye Oslo lufthavn? Her kan du lese mer om alle de nye spisestedene som kommer.

Foto: Jamie Oliver. Foto fra Jamie Oliver Restaurant Group.