Vinn en hel hotelletasje gjennom spill-appen Clarion Empire

Clarion Hotel slipper årets julekalender via spill-appen Clarion Empire. Fra første desember og til og med julaften, lodder Clarion Hotel ut en hel etasje med hotellrom, under navnet «The Christmas Challenge». Totalt ligger det 100 hotellovernattinger, inklusive frokost, i premiepotten, skriver kjeden i en pressemelding.

«The Christmas Challenge» er en ny utfordring i spill-appen Clarion Empire. Tidligere i år ble Clarion Empire lansert som en forlengelse av Clarion Hotel-opplevelsen, og har fått svært positiv mottagelse. Flere tusen brukere har testet spillet, og vunnet eksklusive premier, som hotellfrokost, middager og hotellovernattinger.

I den nye versjonen har Clarion Hotel lagt 100 hotellovernattinger i premiepotten, for alle som vil spille seg til en morsommere hverdag, uansett om det er hotellgjester eller lokalbefolkning. Alle hoteller i Clarion Hotel deltar, inklusive de to nye hotellene i Helsingfors, som åpnet i oktober.

– Vi vet at spill på mobilen er populær underholdning for alle aldersgrupper, og vi har derfor utviklet en spill-app. Både som en aktivitet når våre gjester bor, spiser eller besøker våre hoteller, men også i etterkant. Vi overrasker våre gjester med noe uventet, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel.

Slik fungerer spillet:

Hver dag er en ny spilleomgang, og en ny sjanse å vinne hotellrom, akkurat som i en julekalender. Gjennom å samle poeng i appen, har spillere en mulighet å vinne en hotellovernatting på noen av Clarions hoteller i Norden. Hver dag kåres tre vinnere, utenom dager som er «Let’s go crazy days», hvor Clarion Hotel kårer hele ti vinnere på én og samme dag.

Clarion Hotel er som tidligere meddelt den første hotellkjeden i Europa som har lansert en egen spill-app.Clarion Empire kan lastes ned i eksisterende versjon på App Store og Google Play.

Juleversjonen, «The Christmas Challenge», med mulighet å konkurrere, slippes den 1.desember.

Last ned Clarion Empire i App Store:

Last ned Clarion Empire i Google Play:

Foto: «The Christmas Challenge» fra Clarion Hotel.