I dag åpner Scandic Ambassadeur Drammen

Related Post

Mandag 9. januar åpner Scandic Ambassadeur i Drammen. Med denne åpningen tredobler Scandic kapasiteten i Drammen, og sikter på å bli byens største og beste konferansehotell, ifølge en pressemelding fra kjeden.

– Allerede fra første dag vil gjestene merke at Scandic har tatt over, selv om fasaden forblir den samme. Vår nyutviklede konferanselunsj serveres fra i dag sammen med vår prisbelønnede Scandic-frokost. Vi skal skape Drammens beste hotell, og jeg er veldig glad for at vi nå er i gang, sier hotelldirektør Jostein Sveen.

Dette betyr at Jostein Sveen nå er hotelldirektør for begge Scandic-hotellene i byen, og med satsingen på mat og drikke, vil han snarlig rekruttere flere nye personer på kjøkken og i restaurant.

Renoveres for 70 millioner

Ærverdige Ambassadeur Hotel, med historie tilbake til sent 1800-tall, samt Globus Hotel, ligger rett ved Strømsø Torg, bare 50 meter fra Drammen stasjon. Renoveringen av hotellene, som i dag er to frittstående hoteller, er allerede påbegynt, og vil ferdigstilles i løpet av 2017. Sammen med huseier investerer Scandic cirka 70 millioner kroner i oppussingen, som slår hotellene sammen til ett, med nærmere 300 rom, 13 konferanserom, restaurant og bar.

– Hotellgjestene vil knapt merke renoveringen, ettersom driften ved hotellet vil gå som normalt. Vi tar etasje for etasje, og får et moderne, flott hotell, som vil oppleves som nytt, sier Sveen.

Drammen er Norges femte største by, og sentrum i en av de raskest voksende byregionene i Norge. Kommunikasjonsmulighetene til Oslo, og videre til Oslo Lufthavn, er svært gode, med tog til Oslo sentrum hvert tiende minutt, og seks tog i timen til Oslo Lufthavn.

– Drammen er et av de raskest voksende hotellmarkedene i Norge. Ambassadeur Hotel er et klassisk hotell, med en god beliggenhet i byen, som vil styrke vår posisjon i regionen og det norske markedet, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Foto: Scandic Ambassadeur Drammen. Foto fra Scandic Hotels.

Posted in Ukategorisert