På topp på TripAdvisor i to år: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Thon Hotel Rosenkrantz' hotelldirektør Lars Petter Mathisen, Olav Thon og konsernsjef Morten Thorvaldsen. Fotograf: Oliver Orskaug

Related Post

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget helt øverst på listen over de beste hotellene i hovedstaden på TripAdvisor i to år, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

– At Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget som nummer én på TripAdvisor i to år på rad, er helt fantastisk! Vi kan nå feire toårsjubileum som Oslos mest populære hotell blant norske og internasjonale gjester, da TripAdvisor-rangeringen baseres på gjestenes egne vurderinger av hoteller de har bodd på. Det er veldig gøy at vi har klart å holde topplasseringen så lenge, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger foran både Hotel Continental og The Thief, som ligger på henholdsvis andre- og tredjeplass i Oslo hos TripAdvisor.

Skryter av design, mat og service

Majoriteten av de over 900 anmeldelsene på TripAdvisor er klassifisert i den øverste vurderingskategorien, «Excellent». Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger også som nummer én på topplisten over hotellene som gir best service i hele Norge på TripAdvisor.

– Jeg er utrolig stolt av alle medarbeiderne som hver dag sørger for at gjestene våre får det beste oppholdet de kan ha i Oslo, som gjest på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Alle bidrar hver dag til at vi holder standarden og servicen på et høyt nivå, og det en sann glede å ønske faste og nye gjester velkommen til å bo hos oss, sier hotelldirektør for Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen.

I hotellanmeldelsene på TripAdvisor.com fremheves blant annet hotellfrokosten, designen, beliggenheten og servicen på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo – her ved et utvalg tilbakemeldinger:

Det beste hotellet vi har bodd på i Oslo. Sentral beliggenhet og fantastisk service.

Et av Oslos beste hoteller å bo på.

Frokostbuffeten var fantastisk og at man fikk gratis kveldsmat er kjempebra ettersom det er dyrt å spise ute i Norge.

Utvalget på frokosten hver dag var fantastisk – det beste jeg har sett i Europa, og de ansatte var service-fokuserte og vennlige.

Store, moderne rom.

Frokosten, som er inkludert i prisen, er helt sensasjonell – sannsynligvis den beste jeg har spist.

Prisbelønnet hotell og restaurant

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har vunnet flere priser de siste årene, blant annet andreplassen i Twinings-konkurransen om å servere Norges beste hotellfrokost. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kom også på førsteplass over gjesters favoritthoteller i Norge, basert på 60.000 hotellvurderinger av kundene til reisebyrået Berg-Hansen.

Restauranten, Brasserie Paleo, er anbefalt av Guide Michelin, og i 2016 ble de nevnt som eneste hotellrestaurant i skandinaviske White Guide Nordic.

– Bare rundt fire prosent av dem som spiser på Brasserie Paleo bor på hotellet, så restauranten har virkelig blitt en lokal favoritt blant Oslo-folk, forteller Mathisen.

Thon-hoteller på TripAdvisor-toppen

Hotellet legger vekt på små detaljer, som for eksempel at gjester får en gratis proteinbar etter at de har trent. Det serveres også gratis kveldsmat, noe mange setter stor pris på. For et knippe stamkunder tilbys også egen oppbevaring av toalettmapper.

– Vi jobber hardt for å gi gjestene våre det lille ekstra, og vi er opptatt av å være mentalt til stede servicemessig. Dette er noe som er veldig viktig for oss, og som gjestene våre liker, sier Lars Petter Mathisen.

I januar 2017 ligger også Thon Hotel Stavanger på førsteplassen på TripAdvisor i Stavanger, og i Bergen er det Thon Hotel Rosenkrantz Bergen som ligger som nummer én.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo åpnet dørene i 2014, etter en omfattende oppussing. Hotellet har i dag 151 rom og suiter, treningssenter og en egen lounge i toppetasjen, for hotellets gjester. Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, har i samarbeid med interiørarkitekt Trond Ramsøskar, stått bak oppussingen.

Foto: Thon Hotel Rosenkrantz’ hotelldirektør Lars Petter Mathisen, Olav Thon og konsernsjef Morten Thorvaldsen. Fotograf: Oliver Orskaug.

Posted in Ukategorisert