Norwegian vant to priser under Grand Travel Award

Norwegian vant to priser under Grand Travel Award i Oslo torsdag kveld. Norwegian ble tildelt Publikumsprisen og ble kåret til årets beste europeiske flyselskap, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Denne kvelden samlet reiselivsbransjen seg i Oslo, for å hedre prisvinnerne av Grand Travel Award. Det er reisebyråene som har stemt frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen, mens kundene har stemt på vinneren av Publikumsprisen.

– Det betyr mye for oss å bli tildelt Publikumsprisen. Passasjerene våre betyr alt for oss, og vi er veldig takknemlige for denne anerkjennelsen. Samtidig er vi stolte over at reisebyråene har kåret Norwegian til det beste flyselskapet i Europa. Dette hadde ikke vært mulig uten Norwegians dyktige medarbeidere, som alltid gjør sitt ytterste for å gi våre passasjerer en god reiseopplevelse. Disse anerkjennelsene viser at våre passasjerer setter pris på god service, spennende destinasjoner, billige billetter og nye, komfortable fly, sier Norwegians salgsdirektør, Lars Sande.

Norwegian mottok flere internasjonale kundepriser i 2016, blant annet Skytrax-prisene for beste lavprisselskap i Europa, og beste lavprisselskap på langruter.

Foto: Representanter for Norwegian under Grand Travel Award i Oslo torsdag 12. januar 2017. Foto fra Norwegian.