Scandic tilbyr hotellgjester digitale aviser og magasiner

Fra 16. januar får alle gjester på Scandics 230 hoteller i Norden kostnadsfri og ubegrenset tilgang til mer enn 5000 aviser og magasiner på sin mobil eller nettbrett, via appen PressReader. Scandic blir dermed den første hotellkjeden i Norden som tilbyr tjenesten på alle sine hoteller, heter det i en pressemelding fra kjeden.

For ytterligere å forbedre gjestenes opplevelse og kunderelasjon, tilbyr Scandic nå tilgang til redaksjonelle titler fra hele verden, på mer enn 60 ulike språk, og det rett til hotellgjestens mobile enhet.

– Vi ser i dag en stor forandring i hvordan våre gjester konsumerer media. For å møte deres nye medievaner og forventninger, håper vi at denne tjenesten skal bidra til en enda smidigere og mer moderne gjesteopplevelse, som dessuten også er miljøvennlig, sier Thomas Engelhart, kommersiell direktør i Scandic Hotels.

Tjenesten blir tilgjengelig via Scandics gratis, trådløse nettverk, gjennom å gå inn på PressReaders nettside, eller ved å laste ned appen PressReader på telefon eller nettbrett. Scandic-gjester kan dessuten laste ned ubegrenset med aviser og magasiner, for å lese hjemme eller videre på sin reise.

I tillegg til den nye digitale tjenesten, vil Scandic fortsatt tilby et utvalg av dagsferske papiraviser, som gjestene kan lese mens de for eksempel nyter en bedre frokost.

– PressReader vokser raskt i Europa, og vårt nye partnerskap med Scandic blir en ny og spennende satsing for oss. Vi ser frem til å tilby hotellgjestene innehold fra noen av de mest anerkjente avisene og magasinene fra hele verden, sier Igor Smirnoff, kommersiell direktør hos PressReader.

Noen av de norske titlene som er tilgjengelig, i tillegg til 5000 internasjonale medier, er blant annet Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad samt flere lokalaviser. PressReader jobber med å gjøre flere norske aviser og magasiner tilgjengelig den nærmeste tiden.

Foto: Scandics gjester får fri tilgang til flere tusen medietitler, gjennom mobil- og nettbrett-appen PressReader. Foto fra Scandic Hotels.