Hertz kåret til Årets Beste Bilutleie

Reisebransjen har igjen talt. Hertz oppfattes som det aller beste bilutleieselskapet i landet. Nå skal selskapet vokse videre i Norge. Blant annet med nye leiekonsepter i sentrum av de store byene, skriver bilutleie-giganten i en pressemelding.

Grand Travel Award er reisebransjens mest prestisjefylte kåring. Hvert år hedres de beste reiselivsaktørene i landet. Konkurransen blant leiebilselskapene er knallhard, og Hertz er stolte av denne utmerkelsen. Det er fjerde året på rad selskapet kåres til årets beste bilutleie.

– Vi er selvsagt veldige glade for denne prisen. Konkurransen er hard, og det blir vanskeligere å vinne for hvert eneste år. Det er en honnør til alle ansatte i selskapet, som hver dag står på for reisebyråene og deres kunder, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz Bilutleie.

Jobber knallhardt for å forbli best.

– Gode teknologiske løsninger, over 500 utleiepunkter over hele landet, og god service er blant grunnene til at reisebyråene sier at de foretrekker oss. Reisebransjen er veldig viktig for oss, og Hertz skal oppleves som et godt og enkelt valg. Vi skal vise oss tilliten verdig, og forbli best, sier Trygve Simonsen.

Forme fremtidens bilutleie

Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidenes bilutleie. Hertz har en klar ambisjon om å lede denne utviklingen, for å sikre fortsatt vekst.

– Vi jobber med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene, og skal vokse videre og forsterke oss, også på blant annet varetransport og langtidsleie, avslutter Simonsen.

Foto: Trygve Simonsen, administrerende direktør i Hertz Bilutleie Norge. Foto fra Hertz.