Dobbel seier for RCCL; Royal Caribbean International og Azamara Club Cruises til topps

For 22. gang på rad er Royal Caribbean International stemt frem som det beste cruiserederiet i reiselivsbransjens egen kåring, Grand Travel Award, og for første gang seiler også søsterrederiet, Azamara Club Cruises, til topps i kategorien for mindre cruise skip, heter det i en pressemelding fra RCCL.

Grand Travel Award ble arrangert på Wallmans torsdag 12. januar, og det er reisebyråene som har stemt frem prisvinneren.

Administrerende direktør i RCL Cruises i Norden er stolt over anerkjennelsen:

– Vi er fantastisk glade og stolte over å hente hjem denne prisen for Royal Caribbean nok en gang. Og det er spesielt hyggelig at vår «lillesøster», Azamara Club Cruises, nå også går til topps i kåringen, sier Mats Jacobsson.

– Når vi i tillegg ser at vårt tredje brand, Celebrity Cruises, kommer som nummer to, må vi virkelig si oss fornøyde. Det viser stor tillitt fra våre byråer og samarbeidspartnere. Cruisemarkedet er i rask vekst, og konkurransen blant tilbyderne blir stadig hardere. Dette inspirerer oss til å strekke oss litt lenger, og det skal vi fortsette med, avslutter han.

Foto: RCCL vinner Grand Travel Award for 22. gang. Foto fra RCCL.