Nadia Benouddane Årets Unge Leder

Under reiselivsbransjens prisutdeling, i regi av HSMAI, var det F&B Manager på Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger, Nadia Benouddane, som stakk av med den gjeve prisen Årets Unge Leder i Reisebransjen, skriver Clarion Hotels i en pressemelding.

Nadia Benouddane (30) har arbeidet på flere Nordic Choice-hoteller siden 2008, og har lang erfaring fra flere nasjonale og internasjonale hoteller og kjøkken.

– Jeg føler meg veldig glad og stolt over å jobbe sammen med mine fantastiske kolleger på alle mine hoteller i stavangerregionen, og ikke minst stolt over å jobbe i Nordic Choice. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2017, og fortsette å jobbe mot målene våre om å fremme enda høyere kvalitet på alle mine tre hoteller, og utvikle meg personlig.

Nadia Benouddane har utdannelse fra Auguste Escoffier-skolen i Frankrike, hvor hun tok sin bachelorgrad i Restaurant og Hotel Business. Hun er også utdannet kokk, og har fått en rekke utmerkelser for sitt gode arbeid. I 2006 vant hun prisen som Junior chef i Frankrike, i 2012 og 2014 ble hun kåret til Årets leder ved Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg har Nadia også vunnet førsteplass i Entente Cordiale d’Escoffier i 2008 og andreplass i Olives Flavorsi Provence.

– Jeg er utrolig stolt av Nadia, og glad for å få være hennes ledere. På våre tre hoteller er Food & Beverage-avdelingene store, og svært viktige for et godt resultat, og den fantastiske jobben Nadia gjør, er av stor betydning. Vi er også stolte av Louise Risvold fra Clarion Hotel Stavanger, som også var nominert til denne prisen, i tillegg til to andre unge ledertalenter fra Nordic Choice Hotels. I fjor var det F&B Manager Espen Hammersvik (34) fra Clarion Hotel Admiral som stakk av med seieren. Det er veldig kjekt å se at F&B og Nordic Choice er så tydelig representert i denne kåringen, sier Laila Neverdahl, Direktør ved Clarion Hotel Air og Clarion Hotel Energy.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at Årets unge leder beskrives som et unikt, ungt talent som gjennom mange år har levert ekstraordinære resultater i ulike stillinger. Vinneren har en spennende og annerledes bakgrunn og erfaring, som gir betydelig kunnskap og stor faglig tyngde. I tillegg til å ha ekstremt stor arbeidskapasitet, byr Årets Unge Leder gjerne på seg selv, og er utadvendt. Er inspirerende å jobbe sammen med, får topp score på alle arbeidsmiljøanalyser. Gjør alltid sitt beste og beskrives som en person man kan stole 100 prosent på.

Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

Foto: Nadia Benouddane, F&B Manager på Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger, ble kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen under HSMAI-prisene i Oslo onsdag 25. januar 2017. Foto fra Clarion Hotels.