Comfort Hotel spisser hotellkonseptet med strategisk rekruttering

Comfort Hotel har ansatt Maja Granberg som direktør for kjedens konsept- og merkevareutvikling i Norden. Hun kommer rett fra rollen som Global Marketing Manager hos Absolut Vodka, skriver kjeden i en pressemelding.

Comfort Hotel er inne i en intensiv fase, der eksisterende hoteller bygges om, samtidig som flere nye hoteller åpnes. Strategien er å vokse betydelig på det nordiske markedet, og etablere seg som Skandinavias ledende budsjettkjede. For å lykkes i sitt mål, har hotellkjeden etablert en ny stilling, Head of Concept & Marketing. Etter en grundig rekrutteringsprosess, som involverer et rekordhøyt antall kvalifiserte søkere, gikk stillingen til Maja Granberg.

– Vi har både renovering av eksisterende hoteller og nyåpninger på gang, og bygger nå en solid plattform, som alle våre hotell kan stå på. Plattformen skal bidra til utvikling, forandring og forbedring, med fokus på stolte team, fornøyde gjester og produkter som skiller seg ut. Maja vil være en nøkkelperson i arbeidet, og jeg vet at hennes erfaring rundt konsept- og merkevareutvikling, hennes glød for å skape og sette konsepter ut i livet, og, ikke minst, hennes varme og sterke personlighet, kommer til å gi Comfort Hotel den energiboost og kompetanse som vi trenger, sier kjedens Norden-direktør, Anna Spjuth.

Maja Granberg kommer rett fra stillingen som Global Marketing Manager hos Absolut Vodka. Før det var hun ansatt hos Oddka, som Global Brand Manager. Maja har en Master fra Stockholms Universitet innen økonomi og markedsføring.

– Jeg er så glad for å være en del av Comfort, og er virkelig gira over mulighetene jeg nå får til å skape nye konsepter og miljøer som gir våre gjester fantastisk fine hotellopplevelser. Jeg tror at vi har mulighet til å oppnå noe veldig bra med merkevaren, og det er en glede å få lov til å være med på reisen. At jeg i tillegg har havnet i et team der vi har det utrolig gøy sammen, samtidig som det fins masse kompetanse og kreativitet, er selvfølgelig en bonus, sier Maja Granberg.

Med Norden og Baltikum som sitt arbeidsområde, vil hun ha sin base på Nordic Choice Hotels’ hovedkontor i Oslo, og i Stockholm.

Granberg tiltrådte stillingen i begynnelsen av januar.

Foto: Comfort Hotel har ansatt Maja Granberg som direktør for kjedens konsept- og merkevareutviklingi Norden. Foto fra Comfort Hotel.