Ingunn Weekly: Gratulerer, HSMAI-prisvinnere!

Etter en fantastisk prisfest i Norges opera og ballett onsdag kveld, vil vi gjerne benytte anledningen til igjen å gratulere de enestående prisvinnerne. Du finner en oversikt over all vinnerne i disse to sakene:

Den Norske Turistforening Årets Reiselivsmarkedsfører 2016

Olle Aulin kåret til Årets Unge Hoteliér, Nadia Benouddane Årets Unge Leder i Reisebransjen

Mange av oss hadde stor glede av innslagene fra Folketeateret, med blant annet Singing in the rain. Nå har vi mottatt et hyggelig brev fra dem, med et spesialtilbud til våre medlemmer, som lyder slik:

Kjære dere i HSMAI,

Takk for sist! Vi på Folketeateret og i produksjonsselskapet Scenekvelder ønsker å vise dere hvilken kvalitetet det er på våre forestillinger, og hvilke muligheter som finnes i våre produksjoner. For at det ikke skal koste dere for mye å se hva vi produserer, ønsker vi å gi dere et unikt tilbud på våre siste 6 forestillinger av Singin in the Rain på Folketeateret. Vi ønsker å gi alle dere i HSMAI 40% rabatt.

Singin in the Rain spiller sine siste 6 forestillinger på Folketeateret på disse datoene:

3. februar kl. 19:00
4. februar kl. 19:00
3. mars kl. 19:00
4. mars kl. 19:00
10. mars kl. 19:00
11. mars kl. 19:00

Klikk her for rabatt

Ta gjerne kontakt etter dere har vært her for en prat om hvilke muligheter som finnes ved å bruke oss som leverandør av innhold til ulike arrangementer, samt hvilke muligheter som finnes på våre arrangementer. Vi har unike muligheter til å skreddersy VIP-pakker og arrangementer akkurat slik dere ønsker. Hos oss er alt mulig, i allefall nesten 😉

Singin’ in the Rain har spilt for over 75 000 publikum! Nå er det kun 6 forestillinger igjen.  En storslått Broadway-musikal i Norges største teatersal: Folketeateret!  Få 40% rabatt på de siste 6  Singin’ in the Rain forestillingene!

Rabatten trekkes fra i kassen.

Ordniærpris PN1: 750,- PN2: 650,- PN3 565,-

Ha en flott weekend!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI

Toppfoto: Fra Scenekvelders oppsetning av Singin’ in the rain.