Kurt Nilsen med konserter i luften

SAS fortsetter å gi passasjerene musikalske opplevelser i luften, gjennom konseptet SAS Live Music, og denne uken er det Kurt Nilsen som skal opptre på 30.000 fot, i forbindelse med sitt nye album, skriver selskapet i en pressemelding.

SAS har, sammen med Universal music, arrangert konserter om bord, i gate og i lounge, med tolv forskjellige artister til nå, til stor glede for sine kunder. Fra mandag 13. og tirsdag 14. februar skal Kurt Nilsen holde konserter i gatene, og om bord på utvalgte SAS-avganger, på destinasjonene Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

– Vi er veldig glade for å ha Kurt Nilsen, en av Norges kjæreste artister, om bord hos oss, for å gi våre kunder en unik musikalsk opplevelse, sier markedssjef i SAS Marianne Orderud.

Nytt album

Kurt Nilsen slapp sist fredag sitt helt nye album, Amazing. Etter tre år med låtskriving, var han endelig klar for å gi ut nytt materiale, med Going All In i 2016. Låten var den første singelen fra det nye albumet til bergenseren. Singel nummer to, ved samme navn som albumet, ble sluppet 27.januar i år, og forrige uke delte han resten av platen med det norske folk.

Albumet er spekket med nye låter, og tar lytteren med seg inn i et fengende musikalsk lydbilde, preget av musikere av ypperste kvalitet. Det vil bli fremført forskjellige sanger fra dette albumet på rundreisen i Norge, med SAS Live Music.

– Jeg gleder meg masse til å reise med SAS til uken, med minikonserter på gates og om bord på enkelte flyvninger. Dette er noe jeg ikke har gjort før, og jeg ser virkelig frem til det, sier musikeren selv.

Om SAS Live Music

SAS Live Music er et samarbeid mellom SAS og Universal Music, der det avholders konserter med artister på flyplasser, i lounger – og oppe i luften.

Alle fremføringene blir skreddersydd til å passe inn på de noe uvanlige arenaene, og omgivelser på flyplassene og om bord i flyene. Siden lanseringen i januar 2016, har artister som Bendik, The Fjords, Gundelach, Izabel, OMVR og Odd Nordstoga opptrådt for SAS’ kunder . Alle konsertene er dokumentert, og kan sees på www.scandinaviantraveler.com/no/SASLiveMusic

Foto: Den folkekjære musikeren Kurt Nilsen. Foto fra SAS.