Ving flyr direkte til Den dominikanske republikk neste vinter

Neste vinters nyhet fra Norges største reisearrangør er charterreiser til Cabarete og Playa Dorada på nordkysten av Den dominikanske republikk, heter det i en pressemelding fra Ving.

– Karibia er stadig mer populært blant nordmenn, derfor er vi sikre på at denne nyheten vil glede dem som vil reise til varmere strøk neste vinter. Den dominikanske republikk har fantastiske strender og byr på unike opplevelser, samtidig som prisene er lave, sammenlignet med resten av Karibia, sier selskapets markedsdirektør Tonje Løkaas Fossum.

– Ving tilbyr en håndfull hoteller, alle med All Inclusive. For barnefamilier er Family Comfort-hotellet IBEROSTAR Costa Dorada et godt tips. De som reiser uten barn, kan velge det lekre Prime Select Viva Wyndham V Heavens, med 18-årsaldergrense, tipser markedsdirektøren.

Reisearrangørens reisemål ligger kun en halvtime fra flyplassen. Playa Dorada og Costa Dorada er små badesteder, med brede, gylne strender og All Inclusive-hoteller langs strandkanten. Cabarete er en badeby med bohemsk atmosfære og en rekke restauranter, barer og butikker langs strandkanten. Stedet er populært blant kite- og windsurfere fra hele verden, på grunn av de unike værforholdene.

– Det er mye spennende å oppleve på nordkysten, hvis du beveger deg litt utenfor hotellet. Ta en lokalbuss inn til den vibrerende byen Puerto Plata, der livlig folkeliv og latinamerikanske rytmer preger utelivet, anbefaler Fossum.

Ving kommer til å tilby et bredt utfluktsprogram, med blant annet vannsport, hvalsafari, jungeltur og elvepadling.

Fakta

Ving flyr direkte fra Oslo til Puerto Plata i perioden 4.12.17 til 26.3.18. Flyet mellomlander på Arlanda på hjemreisen.

Ving tilbyr to reisemål og fire hoteller:

Playa Dorada, med hotellene Be Live Colection Marien, IBEROSTAR Costa Dorada og Viva Wyndham V Heavens.

Cabarete, med hotellet Viva Wyndham Tangerine.

Les mer om reisemålene her.

Foto: Brede sandstrender, surfing og avslappet stemning i Den dominikanske republikk. Foto fra Ving.