Widerøe satser videre på Vestlandet

Mange av Widerøes passasjerer er avhengig av ferge, som en del av den totale reisen. Så godt som mulig, der det lar seg gjøre, prøver selskapet å imøtekomme ønsker fra passasjerer som møter utfordringer på flyreiser, i kombinasjon med fergetrafikk, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Ett direkte resultat av dette, er at Widerøe endrer rutetiden på ettermiddagsflyet fra Oslo på lørdager, slik at det korresponderer med Måløyfergen fra Florø. Fra 1. mai vil WF126 gå fra Oslo klokken 15.45, slik at passasjerer som skal videre med Måløyfergen kl. 17.35, når denne.

Videre selskapet også som mål å kunne tilby nordsjøarbeidende passasjerer en så optimal ruteplan som mulig. Etter inspill fra oljeselskaper, næringsliv og lufthavnen, vil Widerøe fra 1. mai øke frekvensen på flere av sine vestlandsruter.

Følgende ektra avganger til/fra Flørø fra 1. mai er nå tilgjengelig i booking:

Ny avgang Bergen–Florø: Kl. 15.15, ankomst 15.50 (man–fre + søn)

Følgende ruter har tidligere kun vært et tilbud på utvalgte ukedager, nå blir det tilbud på samtlige ukedager:

Daglig direktefly Florø–Kristiansund: Kl. 11.25, ankomst 12.05
Daglig direktefly Molde–Florø: Kl. 06.00, ankomst 06.37
Daglig direktefly Stavanger–Florø: Kl. 10.10, ankomst 11.05

Nytt rutetilbud Florø–Ålesund–(Bergen): Man–fre + søn kl. 16.05, ankomst 16.35

Foto: Haleroret på en Widerøe-maskin. Foto fra Widerøes flyveselskap.