SAS samler sine servicefunksjoner på OSL

SAS gjør det enklere, raskere og smidigere for sine passasjerer når de reiser via Oslo lufthavn. I februar åpnet selskapet ny, dedikert Fast Track, i november åpner det Europas mest innovative lounge, og i dag, 7. mars, åpner SAS nytt Service Point på OSL. I Service Point kan reisende håndtere sin booking selv eller få hjelp av SAS-personale, hvis de har behov for det, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Ved å samle viktige servicefunksjoner på ett sted, skal det nye, SAS-merkede Service Point lette selvbetjeningsflyten for de reisende. De reisende vil både selv kunne administrere bookingen og få hjelp av dedikerte SAS-medarbeidere, hvis de har behov for det.

– Vi vet at jo mer de reisende selv kan ordne desto mer tilfreds er de. Derfor arbeider vi hele tiden med å utvikle og tilby digitale løsninger, som gjør livet enklere for våre reisende. Men det er også viktig at det er enkelt å få hjelp, hvis man har behov for det. Derfor er vi glade for at vi nå kan åpne et nytt, stort Service Point, hvor kundene både selv kan håndtere bookingene sine og få hjelp av SAS-personale, hvis de har behov for det, sier Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS.

I dag utfører 60 prosent av SAS-reisende innsjekkingen digitalt, 18 prosent ved Self Service-automat, mens 22 prosent får hjelp til innsjekking ved en innsjekkingsskranke. I det nye Service Point er det satt opp datamaskiner, og det vil alltid være SAS-medarbeidere klare til å hjelpe.

SAS Service Point er 85 m² stort, og er plassert i avgangshallen i terminal 1, inntil SAS’ innsjekkings- og Bag Drop-område, og rett ved selskapets nye, dedikerte Fast Track.

1. februar åpnet flyselskapet sin første dedikerte Fast Track og et mindre Service Point, og i november åpner det Europas mest innovative lounge, på 1000 kvadratmeter. Loungen vil være noe de reisende ikke har sett før. Den blir neste generasjons lounge.

Illustrasjon: Tegning av en SAS Café Lounge.