Widerøe med nye direkteruter fra Bardufoss til Bodø og Tromsø

Widerøe introduserer nye ruter på Bardufoss. Fra mandag 1. mai 2017 lanserer selskapet ruter inn og ut av Bardufoss lufthavn. Nå blir det mulig å reise direkte til Bardufoss både fra Bodø og Tromsø. Rutene korresponderer godt med ruter inn til Nord-Norge samt videre inn mot Widerøes øvrige rutenett i landsdelen, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Vi er veldig glade for å komme med denne nyheten nå. Vi har hatt tett dialog med næringsaktører, Forsvaret og politiske aktører i området, og vi er veldig glade for å kunne imøtekomme en del av de ønsker og innspill vi har mottatt. Rutene er satt opp slik at de korresponderer med videre forbindelser, både til Oslo og Trondheim, i tillegg til internt i Nord-Norge, sier Widerøes rutesjef kortbane, Jørgen Nergård.

Begge rutene vil gi full opptjening av Eurobonuspoeng, og prisen vil starte på kr 599,- én vei Tromsø-Bardufoss, og 699,- én vei Bodø-Bardufoss. Rutene vil trafikkeres av Widerøes DH8-100, med 39 seter og DH8-300, med 50 seter. Rutene vil være tilgjengelig i booking i løpet av én uke.

Tidtabell

WF882 Bodø–Bardufoss: 10:25 – 11:10, mandag, torsdag og fredag
Forbindelse fra Oslo, Trondheim, Sandessjøen, Brønnøysund, Mosjøen og Leknes

WF883 Bardufoss-Bodø: 11:30 – 12:15, mandag, torsdag og fredag
Forbindelse til Oslo, Trondheim, Mosjøen, Svolvær, Stokmarknes, Leknes og Andenes

WF886 Bodø–Bardufoss: 19:20 – 20:05, torsdag, fredag og søndag
Forbindelse fra Oslo, Trondheim, Svolvær, Lekens og Andenes

WF886 Bardufoss–Tromsø: 20:20 – 20:45, torsdag, fredag og søndag
Forbindelse til Alta, Lakselv, Hasvik, Hammerfest, Honningsvåg, Mehamn, Vadsø og Kirkenes

WF887 Tromsø–Bardufoss: 19:00 – 19:25, torsdag, fredag og søndag
Forbindelse fra Oslo, Alta, Hammerfest og Lakselv

WF887 Bardufoss–Bodø: 19:40- 20:25, torsdag, fredag og søndag
Forbindelse til Oslo, Trondheim, Stokmarknes, Leknes og Mosjøen

Foto: En av Widerøes Dash 8-Q400-maskiner på bakken. Foto fra Widerøes Flyveselskap.