TUI lanserer pakkereiser med «Symphony of the Seas»

– Vi ser en økende interesse for cruise i Norge og på det nordiske markedet. Lanseringen av Royal Caribbeans «Harmony of the Seas» var en kjempesuksess, så vi har stor tro på at våre norske gjester ser frem til å også oppleve dette nye spektakulære skipet, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI, i en pressemelding, i forbindelse med at reisearrangøren tilbyr pakkereiser med skipet.

– Cruisemarkedet har steget med 15 prosent i år, sammenlignet med samme periode i 2016. Lavere priser og økt tilgjengelighet gjør at dette nå er tilgjengelig for mange flere, også unge har fått øynene opp for cruiselivet, sier Aspengren.

Med Barcelona som avreisehavn, vil Symphony of the Seas ha avgang hver søndag, og seile til destinasjoner som Mallorca, Marseilles, La Spezia, Roma og Napoli.

Fakta

«Symphony of the Seas»

Avreisehavn: Barcelona, Spania

Pakkereiser med fly og cruise med avgang fra Oslo Lufthavn i perioden 6 mai 2018 til 7 oktober 2018.

Reiselengde: Syv netter

Priseksempel: 12.295 per person ved avreise 13.05.18

Foto: RCCLs «Symphony of the Seas». Foto fra Royal Caribbean.