Ukens navn: Team Østfold

Team Østfold
Konferanseteam
Visit Østfold

Det blir en litt spesiell vri på Ukens navn denne gangen, hvor vi har intervjuet Visit Østfolds konferanseteam, i stedet for et enkeltindivid. Konferanseteamet er et nettverk av konferanseleverandører og destinasjonskontorer i Østfold.

Q: Hva består deres arbeidshverdag av?

A: Arbeidsdagen vår er variert og spennende. Vi har jevnlig møter, hvor vi sammen planlegger felles salgs-events og markedsaktiviteter. Vi har sterkt fokus på digital annonsering og sosiale medier.

Q: Hva er det beste ved jobben deres?

A: Det beste med jobben er at vi alle har sett verdien av godt samarbeid for å løfte frem destinasjonen Østfold som konferanse- og eventarena. Dette skaper energi og motivasjon i en hektisk og spennende hverdag. Det er flott gjeng som jobber sammen. Teksten fortsetter under videoklippet:

Team Østfold

Videoklipp fra Visit Østfolds konferanseteam, Team Østfold.

Publisert av HSMAI Norway Fredag 17. mars 2017

Q: Har dere noen dere ser opp til?

A: Vi ser opp til andre destinasjoner som virkelig har lykkes med sin profilering.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner?

A: Vi har møter hos hverandre, slik at vi blir godt kjent med alle bedriftene i nettverket. Vi har eget årlig bransjetreff, hvor vi kårer årets reiselivsbedrift i Østfold.

Q: Hva synes du er det beste med HSMAI?

A: At dere sørger for gode møteplasser for kunder og bransjen. Dere løfter frem gode prestasjoner i bransjen, og inviterer til dagsaktuelle møter, med gode fordragsholdere.

Q: Beskriv en perfekt helg for dere.

A: En perfekt helg for oss er å ha kunne være med på noen av opplevelsene i Østfold, sammen med familie og venner. Det kan være en båttur i skjærgården og skalldyr på svaberget, eller det kan være padletur og grilling. Skal helgen være perfekt, må det være god mat og drikke, og gjerne en konsert eller en kamp.

Q: Hva hadde dere gjort, var dere statsministere for en dag?

A: Vi hadde fjernet flyplassavgiften, og fått åpnet Rygge Airport.

Q: Hvordan vil noen som kjenner Østfold beskrive dere og Østfold?

A: Litt trauste, men joviale og hyggelige folk. Den største utfordringen vår er at markedet har for lite kunnskap om alt destinasjonen vår kan tilby.

Q: Hvor går neste reise arbeid?

A: Som partner i NCBs arrangements-turismeprosjekt, skal vi være med på Sport Accord Convention i Århus i april 2017. Det skal være VM i orientering i Østfold i 2019, og det skal promoteres her.

Q: Har dere noen spesielle hobbyer?

A: Mange av dem som er med i teamet, er glad i å trene, og så er det stor interesse for sport og arrangementer. Noen har musikk og sang som både hobby og jobb.

Q: Om dere var fanget på en øde øy, hva ville dere tatt med dere, om dere fikk velge én ting?

A: Fiskegarn og kamera.

Q: Takk, har dere ellers noe på hjertet?

A: Vi takker for at vi fikk være ukens navn, og vi ønsker dere hjertelig velkommen til Østfold!