Hertz Bergen Minde får BilPool som produkt

BilPool introduseres nå som produkt hos Hertz’ avdeling på Minde i Bergen. Dette er den første vanlige bilpoolen selskapet åpner i byen. Målet er å gjøre biler tilgjengelig 24/7, for dem som har behov for det. Medlemmer av Hertz BilPool trenger ikke å gå innom kontoret, men kan gå rett til bilen, åpne den via appen og kjøre avgårde, forteller Hertz i en pressemelding.

– Vi har allerede mange som har brukt bilpool-systemet via varebiler på IKEA i bydelen Åsane, nå gjør vi tilgjengelig én personbil på Minde. Bergen er en spennende by, og med Bybanen som en god kollektivløsning, kan bildeling virkelig ta av etterhvert. Dette blir en første test, og mulighet for å prøve bildeling, for alle som har lyst, sier Eivind Thorne, leder for Hertz BilPool.

Utvalgte avdelinger får mulighet til å plassere BilPool-biler hos seg, samtidig som de har ansvar for å følge opp bilene i sitt nærområde. I tillegg skal kunder kunne bli medlem og få informasjon om produktet på avdelingen.

– For våre kunder er Hertz et brand, enten det er varebiler, flexilease, bilpool, freerider eller vanlig bilutleie. Det er viktig at vi oppleves som et sterkt brand, og som de eneste i Norge som har et så stort produktutvalg, sier Trygve Simonsen, administrerende direktør i Hertz Norge.