Christer Nordlund ny Europasjef i HRG, Mattias Andersson tar over i Norden

Christer Nordlund blir europasjef i HRG og Mattias Andersson tar over ansvaret for HRG i Norden. Som Managing Director Europe får Nordlund ansvaret for reisebyrå-konsernets aktiviteter i hele Europa, skriver HRG i en pressemelding.

Nordlund tar over etter Ian Windsor, som går inn i en global rolle, som Group Travel Services Director. Om sin etterfølger sier Windsor:

– Det er alltid gledelig å se hardtarbeidende, lojale og engasjerte kolleger bli anerkjent gjennom forfremmelser. Med det i tankene er jeg spesielt fornøyd med at Christer nå får rollen som Managing Director for hele Europa. Jeg er overbevist om at Christer vil fortsette det fremragende arbeidet han er kjent for i Norden og Øst-Europa, også i sin nye stilling. Våre kunder, reisende, leverandører og kolleger vil alle nyte godt av hans erfaring og høyt verdsatte tilnærming.

– Jeg er både stolt og ydmyk over min nye rolle. HRG har en meget sterk posisjon i Europa, og høy anerkjennelse i bransjen. Selskapet har ansatte som er særdeles kunnskapsrike, dyktige og lidenskapelig opptatt av jobben sin. Min oppgave blir å sørge for god samhandling på tvers av virksomheten, og at vi vokser gjennom å levere kun det beste til våre kunder og de reisende, sier Christer Nordlund, som startet sin karriere i HRG i 1998. Han har ledet den nordiske delen av selskapet de siste fem årene, og overtok også ansvaret for Øst-Europa i 2015.

Mattias Andersson, nordensjef i HRG. Foto fra HRG.
Mattias Andersson, nordensjef i HRG. Foto fra HRG.

Når han tar fatt på nye oppgaver, tar Mattias Andersson (t.h.) over ansvaret for HRG i Norden.

Andersson har vært i HRG i 25 år, og er et kjent ansikt, både blant kunder og leverandører. En økonomiutdannelse førte til ansettelse i HRGs finansavdeling, og derfra gikk veien videre til forretningsutvikling innen selskapet. Etter hvert tok han over rollen som nordisk IT-sjef, og har de siste årene også hatt hovedansvaret for HRGs selvbestillingsløsninger og kundeintegrasjoner.

– Mattias har bred erfaring, hvilket blant annet har omfattet daglig samarbeid med våre kunder og leverandører, for stadig å forbedre våre kunders prosesser. Mattias har inngått i den nordiske ledergruppen i over ti år, og kjenner virksomheten ut og inn. Jeg kjenner meg meget trygg på å overlate roret til ham, og jeg er overbevist om at han kommer til å bli en utmerket leder for Norden, sier Christer Nordlund.

Selv sier Andersson følgende om sin nye rolle:

– Jeg er meget glad for tilliten jeg nå blir vist og kommer sammen med min meget kompetente ledergruppe til å jobbe videre med de strategier som har vært så fremgangsrike for oss de siste årene.

Toppfoto: Christer Nordlund, Europasjef i HRG. Foto fra HRG.