Ingunn Weekly: Digital Expert

HSMAI Region Europa har leid inn Margitte Verkruijsse-Reiner på deltid, til å koordinere og ferdigstille innholdet i HSMAI Region Europes Digital Expert-program.

Hun kommer fra Snapshot, hvor hun arbeidet med forretningsutvikling i forbindelse med opplæring av kunder i alle størrelser, knyttet til data, analyse og etterspørsels-håndtering. Hennes sans for detaljer, smittende humør og ukuelige pågangsmot bidro til at et stort antall uavhengige hoteller i Europa, så vel som kjeder og internasjonale varemerker, ble introdusert for Snapshots programmer for analyse og etterspørsels-håndtering. Før sin tid i SnapShot var hun europeisk salgsdirektør hos Sabre.

Margitte har vært aktiv i HSMAI i begge sine tidligere stillinger, og kjenner oss veldig godt. Vi gleder oss til å arbeide tett sammen med henne i de kommende månedene, i ferdigstillingen av opplæringsprogrammet, med base i Amsterdam.

Digital Expert-programmet er et program for digital markedsføring på høyt nivå, som HSMAI Region Europe er i ferd med å utvikle, i tett samarbeid med flere av våre støttespillere og rådgivere. Programmet vil etter planen bli introdusert i Europa medio juni, og vi vil gjerne benytte anledningen til å takke Avvio for all hjelp og støtte med dette.

Vi vil også takke medlemmene i vårt Digital Marketing Advisory Board for all deres hjelp. Også HSMAI Region Europes Distribution Advisory Board kommer til å bidra aktivt til programmet, som blir gjort tilgjengelig digitalt i midten av juni. Det blir også utviklet en face to face-workshop.

Følg med, etter hvert som programmet tar form. Dette blir spennende!

Ha en god helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrende direktør
HSMAI

Toppfoto: Margitte Verkruijsse-Reiner skal koordinere og ferdigstille innholdet til HSMAI Region Europes Digital Expert-program. Billedmontasje: HSMAI.no-redaksjonen.