Nordic Choice Hotels markerer Earth Hour

Klokken 20.30 lørdag 25. mars er det duket for den verdensomspennende miljømarkeringen Earth Hour. Hotellene i Nordic Choice Hotels demper belysning i resepsjon, restaurant og på skilt, og flere steder avholdes det arrangementer i forbindelse med markeringen.

– En av grunnverdiene i Nordic Choice Hotels er omtanke og respekt for planeten vår. Selv om det aller viktigste arbeidet er det som gjøres ute på hotellene hver eneste dag, syns vi at Earth Hour er en flott markering å stille opp på, fordi det er en påminnelse til oss alle om at klimakampen ikke er over, sier Cathrine Dehli, Director of Sustainability i Nordic Choice Hotels.

Kjedene og hotellene i Nordic Choice Hotels markerer Earth Hour på ulike måter. Både Clarion Hotel og Comfort Hotel konkurrerer om hvilket hotell som klarer å sette et minst mulig klimaavtrykk i løpet av helgen. I tillegg avholder hotellene ulike arrangementer, som Dinner in the Dark på Clarion Hotel Energy i Stavanger, og unplugged musikk og med levende lys på Clarion Hotel Admiral i Bergen. På Quality Hotel Waterfront i Ålesund og Quality Hotel Alexandra i Molde blir det middag med levende lys.

– Earth Hour har en viktig funksjon fordi det viser at vi står sammen for klimaet, og det bidrar også til å øke bevisstheten rundt problematikken for alle som ser og besøker våre hoteller. Det er utrolig hyggelig å se at våre hoteller omfavner denne markeringen, og gjør den til sin egen, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Earth Hour markeres verden over 25. mars kl 20.30-21.30 lokal tid.

Foto: Et tent stearinlys. Fotograf: Jarle Petterson.