Årets lisenstager

Avis Bilutleie Hønefoss/Kongsberg er kåret til årets lisenstager i Avis Bilutleie for 2016. Prisen mottok de i konkurranse med over 170 utleiestasjoner over hele landet, skriver Avis i en pressemelding.

– Denne prisen får vi takket være svært gode medarbeidere og samarbeidspartnere, som alltid står på for å yte det lille ekstra for våre kunder, sier daglig leder Asle Fjelldal.

Prisen ble delt ut for 23. gang på årskonferansen til Avis i februar, og det er årlig mer enn 170 utleiestasjoner som kjemper om den prestisjefylte prisen. Dette er tredje gang Avis Hønefoss/Kongsberg vinner denne prisen. Sist var i 2009.

– Det viktigste for oss er lokalmarkedet, men å bli målt opp mot resten av landet, og vinne en slik pris, gir oss pågangsmot til å yte enda mer, fortsetter Fjelldal.

Stor omsetningsvekst

Asle Fjelldal er andre generasjon driver av Fjelldal bilutleie AS, og overtok driften som daglig leder i 2009, etter sin far, Tor Fjelldal, som startet bedriften i 1994.

Tor Fjelldal startet med tre utleiebiler i 1994, og siden den gang har bedriften hatt en god vekst hvert eneste år. Fjelldal Bilutleie AS er i dag driver av Avis Bilutleie i Hønefoss, Kongsberg, Hadeland, Hallingdal, Modum, Hokksund og Notodden.

– I 2016 hadde vi en omsetningsvekst på over 20 prosent, sier Asle Fjelldal.

– Dette hadde ikke vært mulig uten gode ansatte, som jobber i team, lokale bilforretninger, oppretterverksteder og andre lokale leverandører, som gjør oss gode. Tilsammen er bilparken nå på 250 biler, avslutter han.

Foto: Ole Grønvold, Erik Lindseth, Asle Fjelldal, Jan Olav Langvandsbråten, Wojciech Mierzejek og Louisa Bell. Foto fra Avis bilutleie.