Nye spennende restauranter og butikker på Avinor Oslo lufthavn

Med kun én måned igjen til den offisielle åpningen av nye Oslo lufthavn, reisende mandag glede seg over flere nye restaurant- og butikkåpninger, heter det i en pressemelding fra Avinor Oslo lufthavn.

1.november åpnet Jamie Oliver sin første Deli i verden, da Jamie’s Deli ble introdusert på Norges hovedflyplass. Mandag åpnet han sin langt mer kjente restaurantkjede, Jamie’s Italian. Dette er en raskt voksende restaurantkjede, som serverer tradisjonelle og moderne retter fra det italienske kjøkken. Jamie’s Italian finner du i utlandsområdet, opp én etasje, rett etter taxfree-butikken. Teksten fortsetter under bildet.

Jamie Oliver. Foto fra Jamie Oliver Restaurant Group.
Jamie Oliver. Foto fra Jamie Oliver Restaurant Group.

Bølgen & Moi inntar Oslo lufthavn

Etter sikkerhetkontrollen, og før du kommer inn i taxfree-butikken, kan man fra og med onsdag 29. mars ta turen innom Bølgen & Moi Food Garage, eller gå én trapp opp, hvor TGI Fridays åpner dørene. Hos Bølgen & Moi Food Garage får du uventende og velsmakende matopplevelser. Blant signaturrettene er Mamma Mois komper, med kålrot og saltet lam, og Trond Mois klassiske fiskesuppe.

Tar man turen opp en etasje, kommer man til velkjente TGI Fridays. Her får man autentisk, amerikansk mat og drikke, som serveres i over 900 restauranter i hele verden.

Northland har åpnet sin andre restaurant i Oslo lufthavn, og denne finner man inn i den gamle delen på utland. Hos Northland får du fine og grove surdeigsbaguetter, med egenkomponert pesto, aïoli eller spread. Utvalget av smaker er både stort og spennende, og før de åpnet på Oslo lufthavn, testet de over 250 forskjellige brødtyper, for å sikre høyest mulig kvalitet.

Ønsker å være i Europatoppen

– Det er gledelig å endelig kunne åpne alle disse flotte restaurantene. Vi ønsker å gi et mat- og shoppingtilbud i Europatoppen, og disse åpningene er med på å bidra til at vi kommer dit. Jeg er helt sikker på at både Jamie’s Italian, Bølgen & Moi Food Garage, Northland og TGI Fridays tar oss ett skritt nærmere, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.

Oversikt over alle spisesteder finner man her.

Elektroniske artikler til reisen

Skal man reise innlands, og har glemt noe til mobiltelefonen eller andre elektroniske artikler, så trenger man ikke å fortvile. Elkjøp Travel har nå åpnet sin første butikk, og kan tilby et bredt utvalgt av elektroniske artikler fra ledende merkevarer, som Beats, Bose, Apple, Canon, Fitbit, GoPro, samt mange flere.

Er man sulten på godt lesestoff, kan man glede seg over at Tanum nå har åpnet to nye butikker, hvilket betyr at de har åpnet alle sine fem filialer på Oslo lufthavn. Dermed skulle behovet for gode leseopplevelser før flyturen være dekket på en god måte.

– Neste uke, og frem mot den offisielle åpningen, åpner det enda flere serveringssteder og butikker, til glede for alle som skal ut og reise. Det er fortsatt en del bygging som gjenstår, før alt er åpnet, men vi takker alle reisende for tålmodigheten, og lover at vi gjør alt vi kan for å åpne så raskt som mulig, avslutter Hasaas.

Toppfoto: Jamie’s Italian åpnet mandag 27. mars dørene for alle som reiser til utlandet. Foto fra Avinor Oslo lufthavn.