Air France og KLM fornyer toppledelsen i Norge

Halvor Gløersen tiltrer stillingen som salgsdirektør i Air France og KLM i Norge den 3. april 2017. Stillingen inngår i toppledelsen for Nord-Europa, heter det i en pressemelding fra konsernet.

Gløersen har lang og bred erfaring innen reiselivsindustrien, og kommer fra VIA Travel og Egencia Business Travel, som er det største selskapet innen administrasjon av forretningsreiser på det nordiske markedet. Han har med seg verdifull erfaring, med over 20 år i selskapet, innen ledelse og salg, og som ansvarlig for leverandørrelasjoner mot flyselskaper, hoteller, bilutleie og kredittselskaper.

Hans tidligere salgserfaring vil være med på å styrke Air France og KLMs salgfokus på det norske markedet, og bidra til at selskapet kan nå sine ambisjoner om å fortsette å være det flyselskapet nordmenn foretrekker å reise med, både fra nord til sør, og fra hovedsteder til mindre byer i Europa og globalt.

– Halvor har solid bransjeerfaring og ledererfaring, og det er en glede å ønske ham velkommen i vårt team. Norge er et av selskapets viktigste markeder. Med Halvor på laget, vil vi fortsette vårt sterke fokus lokalt på å tilby norske reisende markedets beste tilbud, sier Paul Terstegge, General Manager for Nord-Europa Air France og KLM.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten til å være med på å videreutvikle Air France KLMs markedsposisjon i Norge, sammen med dyktige medarbeidere. Vi skal fortsette å lytte til våre kunder, forstå deres behov, og videreutvikle våre tjenester. Jeg gleder meg og ser frem til en spennende jobb, sier Halvor Gløersen selv.

Foto: Harlvor Gløersen tar med seg verdifull erfaring til Air France og KLM, og tiltrer stillingen som ny salgsdirektør i Norge. Foto fra Ari France KLM.