Clarion Hotel Copenhagen Airport har landet

Som planlagt, er navnebyttet på plass, og i morgen, 1. april 2017, åpner hotellet ved Københavns flyplass som Clarion Hotel Copenhagen Airport. I første omgang kommer det til å bli en myk start, men i løpet av året kommer man til å kunne se frem til flere spennende prosjekter, blant annet introduserer hotellkjeden sitt populære restaurantkonsept i København, ifølge en pressemelding fra Clarion Hotel.

Nytt navn og ny logo er de første åpenbare forandringene som møter gjestene når de ankommer Clarion Hotel Copenhagen Airport. 1. april åpner hotellet dørene, som en del av Norden ledende hotellkjede, Nordic Choice Hotels. Med navnebyttet klart, er jobben med hotellets forvandling allerede i gang for fullt.

Med en investering på cirka én miliard danske kroner, er det høye forventninger til hotellet, som fremover får 382 hotellrom og 29 møterom. Hotellet skal være Københavns nye møteplass, der et levende restaurant- og barmiljø er minst like viktig som møte, konferanse og losji. Clarion Hotel kjennetegnes av sine sosiale møteplasser, med sjenerøse lounger. Dette er en del av konseptet Clarion Living Room. Som en naturlig følge av dette, kommer Clarion Hotel Copenhagen Airport utover året til å gjennomgå en omfattende renovering. Hotellkjeden tilpasser samtidig sine konsepter etter det danske markedet, og tilfører en sterk lokal forankring.

– Clarion Hotel er inne i en veldig ekspansiv periode, og med Clarion Hotel Copenhagen Airport gjør vi nå vår andre Nordiske market entry, innenfor en periode på syv måneder. Med energi og lidenskap vil vi forandre den tradisjonelle hotellopplevelsen med den levende møteplassen, vårt Living Room og våre kreative restauranter, som byr på Fun Dining. Vår fremgang i Norge, Sverige og Finland bygger på å være annerledes og å by på det uventede, og det skal vi også gjøre i Danmark, sier Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel.

Matkonsept fra New York

En av de store nyhetene kommer i år til å være åpningen av restaurant Kitchen & Table, signert stjernekokken Marcus Samuelsson. Restaurantkonseptet tilbyr en multikulturell miks, med innflytelser fra Manhattan og kjøkkenets egne tolkninger av moderne klassikere, gjennom å introdusere lokale råvarer og smaker. Restaurantmiljøet er varmt, personlig og innbydende.

Den nye restauranten henvender seg til lokalbefolkningen i København, så vel som til besøkende på Københavns flyplass, Kastrup. Restaurant Kitchen & Table åpner på Clarion Hotel Copenhagen Airport høsten 2017.

Om Clarion Hotel & Clarion Copenhagen Airport Hotel

Nordic Choice Hotels overtar driften av hotellet på Copenhagen Airport per 1. april 2017.
Hotellet blir en del av Nordic Choice Hotels high-end-brand, Clarion, og vil da hete Clarion Copenhagen Airport Hotel.
Nordic Choice Hotels driver 190 hoteller i Norden og Baltikum, hvorav 78 er Clarion-hoteller.
Clarion Hotel Copenhagen Airport renoveres for nærmere 70 millioner danske kroner, og omfatter hotellrom, konferanserom, lobby og restaurant.
Restaurant Kitchen & Table By Marcus Samuelsson åpner høsten 2017. Samuelsson er en verdenskjent kokk, med restauranter i blant annet New York, og er kjent for å være eks-president Obamas favorittkokk.
Clarion Hotel finnes nå på alle ledende flyplasser i Norden: Clarion Hotel Copenhagen Airport, Clarion Hotel Arlanda Airport, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Clarion Hotel Helsinki Airport.

Foto: Clarion Hotel Copenhagen Airport. Foto fra Clarion Hotel.